Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano's met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

Voor & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.

Onze vier échte muziekwinkels

Van De Moer Aalst

Van de Moer Aalst

De muziekwinkel in Aalst is het hoofdkwartier van Van de Moer Instruments. Al sinds 1979, toen nog onder de naam ‘Orgelmelodie’, kan je er terecht voor al je vragen rond muziekinstrumenten. In de winkel vind je alles wat de moderne muzikant, van beginner tot doorgewinterde muzikant, kan zoeken.

Lees meer »

  • Moorselbaan 122, 9300 Aalst
  • 053 21 37 29
Van De Moer Borsbeek

Van de Moer Borsbeek

Ook in de muziekwinkel in Borsbeek vind je alles wat een muzikantenhart kan begeren: van instrumenten tot allerlei benodigdheden en geluidsmateriaal. In de winkel staat Tom je graag bij. Tom is specialist op vele terreinen: zowel synthesizers als keyboards, piano’s, gitaren en alles daarrond kennen voor hem weinig geheimen.

Lees meer »

  • Frans Beirenslaan 29, 2150 Borsbeek
  • 03 321 00 03
Van De Moer Geraardsbergen

Van de Moer Geraardsbergen

De muziekwinkel in Geraardsbergen aan de Oudenaardsestraat is een begrip in de regio. Vandaag is de winkel een moderne music shop met gitaren, piano’s, drums, boeken, accessoires,… In de winkel helpt de sympathieke Gino je verder. Hij is een echte toetsenspecialist, maar is van vele markten thuis.

Lees meer »

  • Oudenaardsestraat 56, 9500 Geraardsbergen
  • 054 41 21 38
Van de Moer Gent

Van de Moer Gent

Het karaktervolle pand, gelegen nabij de Zuiderpoort (Bellevuestraat), heeft een oppervlakte van maar liefst 700m2. In Gent zal je een ruime keuze hebben aan akoestische en digitale piano’s, gitaren, bassen, drums, licht en geluid, orgels… Onze medewerkers, allen met een passie voor muziek, staan je graag met raad en daad bij.

Lees meer »

  • Bellevuestraat 32, 9050 Ledeberg Gent
  • 09 328 53 78

Persoonlijk advies

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op persoonlijk advies bij al je aankopen. Onze medewerkers zijn allemaal zelf muzikanten en adviseren je vanuit hun persoonlijke ervaring en kennis. Het gegeven advies is steeds op jouw maat, of je nu een ambitieuze beginner bent of een door de wol geverfde professional. Mail ons, bel ons of breng een bezoekje aan één van onze winkels!

  • 053 21 37 29
  • info@vandemoer.be

Online muziekwinkel Van de Moer Instruments

Van de Moer Instruments, vroeger bekend als ‘Orgelmelodie’, is de muziekwinkel die garant staat voor een uitgebreid gamma aan kwaliteitsinstrumenten en een persoonlijke en warme aanpak. In de online muziekwinkel kan iedere muzikant, van rocker tot classicus, zijn favoriete muziekinstrumenten kopen. Bij Van de Moer Instruments kan je kiezen uit een ruim assortiment gitaren, drums, toetsen, orgels, geluidsapparatuur, blaasinstrumenten, studiomateriaal, boeken en accessoires.

Bezoek een van de vier vestigingen

Wil je liever je aankoop doen in een fysieke winkel? Dan ben je bij Van de Moer Instruments ook aan het juiste adres. Naast de online muziekwinkel heeft Van de Moer Instruments vier vestigingen: Aalst (hoofdvestiging), Gent, Borsbeek en Geraardsbergen. Je bent er steeds welkom om advies te vragen, om een instrument uit te proberen of om ervaringen met ons uit te wisselen. Breng dus zeker een bezoekje aan een van de drie vestigingen en ontdek het uitgebreide gamma aan muziekinstrumenten en accessoires!

De beste service voor iedere muzikant

Indien je voor Van de Moer Instruments kiest, kies je ook voor een uitstekende service. We besteden veel aandacht aan een goed klantencontact en de dienst na verkoop. Van de uitstekende service geniet je zowel in onze online muziekwinkel als in onze fysieke winkels. Wil je een muziekinstrument kopen en heb je advies nodig? Dan zullen onze werknemers steeds voor je klaarstaan. Van de Moer Instruments wil dan ook meer zijn dan enkel en alleen een winkel: het is een plek waar de muzikant zich thuis voelt, kan sympathiseren met andere muzikanten en in een vrije sfeer dingen kan testen en uitproberen. Met andere woorden: bij Van de Moer Instruments ben je méér dan alleen een klantnummer!