Interfaces

Interfaces

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 106

Van hoog naar laag sorteren
 1. Audient Evo Recording Bundle
  Special Price € 143,00 Regular Price € 219,00
 2. Focusrite CLARETT-2PRE-USB Audio Interface
  Special Price € 409,00 Regular Price € 497,00
 3. Mackie BIGKNOB-STUDIO Monitoring controller 3 in 2 out USB
  Special Price € 183,00 Regular Price € 242,00
 4. Roland Go:Mixer Pro - X
  Special Price € 135,00 Regular Price € 144,00
 5. Roland RUBIX22
  € 168,00
 6. Roland UM-ONE mk2
  € 50,00
 7. Roland VRC-01 AeroCaster
  Special Price € 293,00 Regular Price € 294,00

Audio interface kopen? Dat kan bij Van de Moer Instruments

Wil je graag je audio opnemen met een goed klinkende opnamekwaliteit? Dan doe je goed met het aanschaffen van een interface. En jawel, bij Van de Moer Instruments vind je heel wat verschillende apparaten waaruit je kan kiezen.

Maar wat is dat juist, een audio interface? Met een audio interface, ook wel een geluidskaart genoemd, kan je geluid van en naar je computer, tablet of smartphone laten gaan om zo een professionele opname te maken. Dankzij de verschillende ingangspoorten kan je gemakkelijk jouw microfoon, instrument of luidspreker naar keuze aansluiten op de interface. Je audio interface kopen online doe je via onze gebruiksvriendelijke webshop, waar je bovendien ook een volledig starterspakket kan bestellen om je eigen podcast te beginnen. Succes!

Van de Moer Instruments: voor al jouw opnames

Een audio-opname of muziekopname maken? Aan jou de keuze welke geluidskaart het beste bij jouw behoeften past. Van populaire USB-interfaces tot professionele Thunderbolt audio interfaces en kleine mobile interfaces.

Een tip: bij het kiezen van jouw geschikte interface moet je goed nadenken hoeveel microfoons en/of instrumenten je tegelijk wilt opnemen of afspelen. Weet je niet zeker welke interface bij jou past? Neem gerust contact met ons op en wij geven je het nodige advies. De perfecte audio interface kopen online voor jouw professionele carrière was nog nooit zo gemakkelijk dankzij Van de Moer Instruments.

Audio interfaces, promoties en meer

Wil je graag je audio interface kopen online met korting? Ontdek alle kortingen op de promopagina van studio gear en geniet van allerlei promoties.

Ander studio gear kopen online? Jup, wij bieden nog heel wat ander materiaal aan.

Blijf je graag op de hoogte van deze speciale acties? Schrijf je dan snel in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks interessante nieuwtjes uit de muziekwereld. Van de Moer Instruments tot je dienst!