Online drums kopen
Digitale Drums

Digitale Drums

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 45

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 590,00
 2. Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 793,00
 3. Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 623,00
 4. Waardering:
  0%

  Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden

  € 1.473,00

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 45

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Elektronische drums kopen online bij Van de Moer Instruments

Ben je op zoek naar elektronische drums? Bij Van de Moer Instruments kun je elektronische drums kopen online van de merken Roland, Pearl en Yamaha, de perfecte drums voor wie van plan is om veel opnames te doen. Elektronische drums zijn opgebouwd uit zogenaamde 'pads': rubberen oppervlakken die zijn uitgerust met een sensor die informatie doorgeeft aan de module (het 'brein' waarin de sounds vervat zitten). Deze sensor is niet alleen in staat de aanslag te registreren, maar ook de intensiteit van de aanslag (zacht, hard). Drummers maakten vroeger wel eens hun beklag over die intensiteit van de aanslag; zij ervoeren dat de dynamiek van hun spel niet voldoende uit de verf kwam op een digitale set.

De fabrikanten hebben echter goed naar hen geluisterd, en tegenwoordig bezitten elektronische drums een uitstekende, natuurgetrouwe respons, zeker in het hogere segment. Bovendien kunnen pads ook meerdere sensoren bezitten, waarmee meerdere sounds uit één enkele pad te halen zijn. Elektronische drumstellen bieden veel voordelen. Ze zijn draagbaar en passen gemakkelijk in de koffer van je auto. Gedaan met zeulen! Je hebt daarnaast vele geluidsmogelijkheden: met een elektronisch drumstel kun je duizenden sounds produceren, in tegenstelling tot een akoestisch drumstel. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om op een laag volume of met hoofdtelefoon te oefenen. Op die manier kan zelfs een appartement een repetitielokaal worden. Je kunt ook in gelijk welke opnamesoftware noten achteraf corrigeren en/of aanpassen dankzij het MIDI-protocol.

Van de Moer Instruments: voor al jouw instrumenten

Elektronische drums kopen online, en uiteraard ook alle andere instrumenten, is heel eenvoudig en veilig bij Van de Moer Instruments. Wil je toch graag het instrument op voorhand eens uittesten? Dan ben je uiteraard welkom in onze winkel. Via het contactformulier op onze website kun je ook je vraag of vragen versturen. Onze experts staan je graag te woord met raad en daad.

Elektronische drums kopen online met promoties

Elektronische drums kopen online met korting? Ook dat is mogelijk bij Van de Moer Instruments. Hou onze website in de gaten en schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je ook maandelijks de laatste promoties van Van de Moer Instruments!