Sennheiser

Sennheiser

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 83

Van hoog naar laag sorteren
 1. Sennheiser AM 2
  € 44,00
 2. Sennheiser e 604
  € 132,00
 3. Sennheiser e 608
  € 199,00
 4. Sennheiser e 614
  € 177,00
 5. Sennheiser e 835
  Special Price € 83,00 Regular Price € 88,00
 6. Sennheiser e 835 S
  € 88,00
 7. Sennheiser e 845
  € 88,00
 8. Sennheiser e 865
  € 221,00
 9. Sennheiser e 865 S
  € 221,00
 10. Sennheiser e 908 B
  € 299,00
 11. Sennheiser e 914
  Special Price € 326,00 Regular Price € 399,00
 12. Sennheiser e 935
  € 177,00
 13. Sennheiser e 965
  € 444,00
 14. Sennheiser HD 300 PRO
  € 177,00
 15. Sennheiser HD 400 PRO
  € 221,00
 16. Sennheiser MD 42
  € 198,00
 17. Sennheiser MD 421-II
  € 382,00
 18. Sennheiser MK 4
  € 311,00
 19. Sennheiser XS 1
  € 44,00
 20. Sennheiser XSW-D LAVALIER SET
  Special Price € 326,00 Regular Price € 337,00
 21. Sennheiser XSW-D PORTABLE ENG SET
  Special Price € 368,00 Regular Price € 382,00

Sennheiser: een belangrijk merk in de audiowereld

Als je op zoek bent naar kwalitatieve producten voor zowel het beluisteren als het maken van muziek dan moet je zeker Sennheiser eens overwegen! Sennheiser is een Duits merk dat al sinds 1945 hoofdtelefoons, microfoons en andere audioproducten maakt. Hun voornaamste kenmerk is dat ze zeer degelijke, zeg gerust premium producten aanbieden die wereldwijd al heel wat muziekliefhebbers hebben kunnen overtuigen.

Bij Sennheiser streven ze continu naar perfectie. Elke productlijn wordt gekenmerkt door een onmiskenbare kwaliteit, innovatieve technologieën en puur vakmanschap. Daarnaast streven ze naar een grote gebruiksvriendelijkheid en focussen ze op de impact op het milieu. Elk product is ontworpen met het oog op een goed comfort voor iedere gebruiker, zelfs bij langdurig gebruik. Of het nu gaat om muziek beluisteren, het opnemen van audio of het gebruik op bijvoorbeeld filmsets, ze zullen steeds een aangename ervaring bieden.

Een blik op de catalogus van Sennheiser

Het aanbod van Sennheiser is heel divers. Ze maken onder meer hoofdtelefoons, microfoons en vele premium audio oplossingen. Binnen de lijn van de hoofdtelefoons kan je kiezen tussen draadloze modellen, modellen die over de oren passen, hoofdtelefoons voor muziekliefhebbers en koptelefoons voor professionele producers in een studio. Ze maken eveneens microfoons voor ieder type muzikant: zangmicrofoons, drummicrofoons, microfoons om je gitaren te versterken, voor iedereen op het podium is er altijd wel iets uit hun aanbod dat je kan gebruiken. En dat is nog niet alles, ook in de mediawereld worden vele systemen van Sennheiser gebruikt. Zo heb je microfoons die gebruikt worden om interviews af te nemen en zijn er draadloze systemen om op conferenties en presentaties te gebruiken.

Sennheiser hoofdtelefoons en in-ears

Sennheiser blijft ons steeds verbazen met een productlijn die continu in evolutie is. De meest gekende reeks hoofdtelefoons zijn de Sennheiser HD-serie. De types verschillen in vermogen (Ohm), luistercomfort en het audiobeeld. Je hebt ‘open back’ hoofdtelefoons om een stereo geluid te creëren en basis hoofdtelefoons om naar jouw favoriete muziek te luisteren.

Iets wat muzikanten vandaag meer en meer gebruiken zijn in-ear monitors. Dat zijn kleine oortjes die je dieper in je oor stopt om zo een nog betere geluidskwaliteit te krijgen, zonder dat je daardoor teveel last hebt van omgevingsgeluid. Ze bieden een passieve geluidsisolatie wat wil zeggen dat ze je oren niet volledig afsluiten, daarvoor zijn er de op maat gemaakt in-ear modellen. Sennheiser biedt verscheidene types aan die geschikt zijn voor zowel beginners als professionele muzikanten met modellen als de IE 100 Pro, de IE 400 Pro en de IE 500 Pro. Ze bieden allen hoogwaardige drivers (luidsprekereenheden) die zorgen voor een gedetailleerd en gebalanceerd geluid. Daarnaast besteden ze enorm veel aandacht aan de ergonomie van deze in-ears. Ze worden geleverd met verschillende maten van oordopjes om een goede pasvorm te garanderen voor de verschillende gebruikers. Het verschil in de modellen ligt aan de kwaliteit van de drivers, geluidsafdichting en kabelopties. Het IE 100 Pro model is ideaal om te experimenteren met het gebruiksgemak van in-ears terwijl de IE 500 Pro het topmodel is dat aangeraden wordt voor professioneel en veelvuldig gebruik.

Daarbuiten heeft Sennheiser ook een hele lijn hoofdtelefoons en in-ears met ruisonderdrukking (Noise Cancelling) en Bluetooth ondersteuning alsook een lijn voor Broadcast headsets en hoofdtelefoons.

Sennheiser microfoons

Wanneer je jouw muziek of andere vormen van geluid wil tonen aan anderen maak je het best gebruik van microfoons. Sennheiser biedt een breed scala in deze productlijn met de E-800 en E-900-reeks als bekendste spelers. Ze maken microfoons voor zang, akoestische drum, akoestische

gitaren, orkestinstrumenten alsook microfoons om voor jouw gitaarversterker te plaatsen en ga zo maar door. Het maakt niet uit op welke manier je jouw geluid wil voortbrengen, Sennheiser zal altijd een geschikte oplossing kunnen bieden voor iedere live-situatie en recording-situatie.

De draadloze systemen van Sennheiser

De laatste grote troef van Sennheiser is dat ze een ongelofelijk groot aanbod aan draadloze systemen hebben. Iedereen kent wel het principe van een draadloze microfoon: in de microfoon zelf zit een antenne die (draadloos) verbonden is met een ontvanger. Zo heb je geen gedoe meer met al die kabels op het podium en kan je zonder zorgen een mooie performance verzorgen. Maar er is meer, ze maken immers ook draadloze systemen voor in-ear monitors, headsets en het gebruik van microfoons in combinatie met videocamera’s.

Daarbuiten heeft Sennheiser zowel analoge als digitale draadloze systemen. Een digitaal systeem heeft minder interferentie in een continue evoluerende wereld van draadloze signalen. Daarbuiten heb je ook het voordeel dat digitale systemen minder gebonden zijn aan licenties als je ze in verschillende landen wenst te gebruiken en ze geven de voordelen van monitoren op afstand via een portaal of simpele app op je mobiele telefoon.

Sennheiser focust op betrouwbaarheid

We zouden nog lang kunnen doorgaan over de kwaliteit van de Sennheiser producten en dat is niet ongewoon. Zoals reeds eerder aangehaald hebben we hier te maken met een absolute topper in zijn categorie. En ze denken echt aan iedereen, want Sennheiser maakt niet alleen producten voor muzikanten en mensen uit de audiovisuele sector. Ook sporters, gamers en iedereen die van een krachtig en mooi geluid houdt kan zeker zijn gading vinden binnen hun assortiment.

Sennheiser producten kopen bij Van de Moer Instruments?

Ontdek het aanbod van Sennheiser in één van onze acht winkels en onze online webshop! Onze medewerkers staan bovendien altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste product.