DJ-Mixers

DJ-Mixers

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. JB Systems CLUB7-USB
  € 419,00
 2. Pioneer DJ DJM-A9
  € 3.225,00
 3. Allen & Heath XONE:92
  € 1.725,00
 4. DAP CORE Beat
  € 205,00
 5. DAP CORE Scratch
  € 179,00
 6. Pioneer DJ DJM-250MK2
  € 419,00
 7. Pioneer DJ DJM-450
  € 699,00
 8. Pioneer DJ DJM-750MK2
  € 1.329,00
 9. Pioneer DJ DJM-S5
  € 865,00
 10. Pioneer DJ DJM-S7
  € 1.469,00
 11. Pioneer DJ DJM-V10
  € 3.399,00

DJ mixer kopen bij Van de Moer Instruments

Een DJ Mixer is onmisbaar in je DJ setup. Dit toestel zorgt ervoor dat alle signalen van je verschillende geluidsbronnen zoals platenspeler, microfoon, CD- speler enz samenkomen en je deze geluiden vervolgens kan mixen.

DJ-Mengtafels komen in 2, 3 en 4 kanalen en zijn vaak combineerbaar met CD-spelers, multimediaspelers en platenspelers. Je kan heel snel en efficiënt de geluidsinstellingen per kanaal aanpassen en zo de nummers makkelijk in mekaar laten overlopen. Naast de basisinstellingen bevat een DJ mengpaneel ook nog tal van effecten.

Functies van een mengpaneel DJ

Fader

Op een DJ Mixer vind je een aantal schuifnoppen dit zijn de zogenaamde faders. Met deze schuifgregelaar bepaal je het volume per geluidsbron. Je kan dus bvb het geluid van de CD-speler verlagen (schuif naar beneden schuiven) en tegelijkertijd het volume van een platenspeler verhogen. Op die manier mix je dus het geluid van 2 of meer bronnen.

Crossfader

Een crossfader zit meestal onder de kanaalfaders en werkt van links naar rechts. Aan de linkerkant kan je een bron toewijzen en aan de rechterkant een andere bron. Door te schuiven van links naar rechts kan je de volume intensiteit van de ene bron t.o.v. de andere bron wijzigen.

Toonregeling

Met een toonregeling draaiknop bepaal je de verhouding tussen de lage (low), midden (mid) en hoge (high/hi) tonen. Een andere benaming hiervoor is een 3-bands equalizer.

Cue/PFL

De Pre Fader Listening functie van een DJ Mixer maakt het mogelijk om een kanaal via je DJ koptelefoon voor te beluisteren. Hier kan je een nummer mee scherp stellen, ook wel cue’en genoemd.

Mengpaneel merken

Deejay materiaal voor elk soort feestje

Naast DJ Mixers vind je bij Van de Moer Instruments alles om te starten als DJ of om van jouw evenement of feest een succes te maken! Ontdek ons complete aanbod DJ Gear.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier. Heb je liever een persoonlijke aanpak? Dan heten wij je van harte welkom in een van onze fysieke winkels in Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Leuven, Geraardsbergen , Gent of Groningen. Tot binnenkort?