Over Ons

Van de Moer Instruments: dé muziekhandel met passie

 

Van de Moer Instruments, dat is niet zomaar een muziekwinkel. Het is een passie, een levenswerk, een levensadem. Een zaak waar muziek in de lucht hangt, waar de klant geen nummer is maar een persoon, waar expertise en kennis hand in hand gaan met passie en liefde voor de muziek.

Het begon allemaal in 1978 in Aalst, waar Raymond Van de Moer zijn winkel in orgels en toetsinstrumenten opende. Onder huidig zaakvoerder Herbert van de Moer groeide de zaak uit tot een walhalla voor alle muzikanten. Gitaren, bassen, drums en PA-materiaal werden aan het aanbod toegevoegd en de winkel aan de Moorselbaan werd een echt trefcentrum waar muzikanten van allerlei slag elkaar ontmoetten. De muziekschool vzw Jamstudio, met leslokalen boven de winkel, maakte het plaatje compleet.

 

Van de Moer Instruments werd een begrip in de streek. Het was de enige zaak waar je topmerken als Roland, Yamaha, Martin, Fender, Tama, Pearl en nog veel meer kon vinden. In een veranderende markt sprong Van de Moer Instruments ook volop op de kar van het online gebeuren. Met een moderne webshop als basis vertrokken al gauw dagelijks honderden pakjes naar binnen- en buitenland.

 

 

Maar Van de Moer Instruments bleef niet stilstaan. De muziekwinkel in Aalst stootte op zijn fysieke grenzen en nieuwe winkels in Geraardsbergen, Borsbeek en Gent zagen het levenslicht. Vanaf 2022 kwam Van de Moer Instruments in een stroomversnelling terecht: de winkel in Borsbeek verhuisde naar centrum Antwerpen en er kwamen met Leuven, Kortrijk en Groningen nog eens drie winkels bij. De webshop en site werden volledig vernieuwd en afgestemd op alle moderne noden.

 

 

Vandaag de dag is Van de Moer Instruments een moderne muziekhandel waar muzikanten zowel on- als offline hun gading kunnen vinden in een ruim aanbod aan gitaren, piano's, synthesizers, PA-materiaal, bassen, drums, DJ-gear, studiomateriaal en andere music gear van topmerken als Fender, Gibson, Martin, Marshall, Roland, Yamaha, Pioneer, Novation, PRS, KRK, Epiphone, Tama, Pearl en vele andere.

 

 

Maar wat Van de Moer Instruments echt uniek maakt, is de persoonlijke begeleiding van A tot Z. Bij Van de Moer Instruments ben je geen nummer, maar een persoon met een passie voor muziek. Het team van ervaren specialisten staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om je te adviseren over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

 

 

Bij Van de Moer Instruments gaat het niet alleen om het verkopen van muziekinstrumenten. Het gaat om het delen van de passie voor muziek. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, bij Van de Moer Instruments ben je aan het juiste adres. De passie en expertise van het team zorgen ervoor dat de match met jouw gear steeds een voltreffer is, en je in Van de Moer Instruments jouw partner vindt die je volgt op jouw muzikale pad. Waarheen dit pad je ook leidt.