De wereld van Dunlop plectrums: De perfecte pick voor gitaar en bas

De wereld van Dunlop plectrums: De perfecte pick voor gitaar en bas
Laden...
De wereld van Dunlop plectrums: De perfecte pick voor gitaar en bas

Je plectrum beïnvloedt de manier waarop je speelt, maar ook hoe je klint. Maar hoe weet je welk plectrum voor jou geschikt is? 

Ontdek het in deze Dunlop plectrum minigids!

DOUBLE DUTY

Als je evenveel houdt van shredderen als van tokkelen, dan zijn elk van deze plectrums in medium en zware diktes — van 0.73 mm tot 1.14 mm — de ideale aanwinst.

TORTEX STANDARD

TORTEX FLOW

NYLON STANDARD

DELRIN 500

Helder, pittig en flexibel, deze plectrums zijn universeel geschikt voor elke rol en stijl.

De heldere snap en flexibele feel van Tortex plectrums komen in deze plectra samen met de brede hoek en scherpe punt van de Flow vorm. Deze plectra zijn nog preciezer en maken sneller spelen een stuk aangenamer.
 

Bij medium en zware diktes bieden deze plectra de perfecte balans tussen een warme sound en flexibiliteit om naadloos te kunnen schakelen tussen ritmes en solo's. 

Met een gladde feel en een snelle attack laten deze plectra je door elke passage spelen, met een snel en gemakkelijk comfort. 


GET SHREDDED

Als je graag je vaardigheden laat zien, probeer dan deze vormen. Ze zijn speciaal ontworpen voor snelheid en precisie dat wordt benadrukt door zwaardere diktes,
van 1,0 mm tot 2,0 mm.

JAZZ III

FLOW

PRIMETONE SCULPTED

PRIMEGRIP DELRIN 500

Nu verkrijgbaar in tal van diktes en maten om aan ieders behoeften te voldoen. De Jazz III is het originele shredder-ontwerp. Het kleine profiel en scherpe punt zorgen voor een ongeëvenaarde snelheid, precisie en articulatie.

Verkrijgbaar in Standaard- en Jumboformaten bieden deze plectra de grote, krachtige sound van Ultex terwijl de Flow vorm richt zich op een snellere attack. De grip met laag profiel geeft precies de juiste hoeveelheid controle.

Verkrijgbaar met een mat oppervlak of een grip met laag profiel, hebben deze plectra een met de hand gepolijste afgeschuinde rand om de snelle attack van een goed gebruikte plectrum na te bootsen.

Met een extra laag 'grip' geven deze plectra je dezelfde prestaties als de Delrin 500, maar met meer controle om je bij elke snelheid het beste uit je gitaarspel te halen.


STRUM'S THE WORD

Strummers geven de voorkeur aan lichtere maten, .60 mm tot .88 mm, die een soepele en consistente aanslag mogelijk maken.

MAX-GRIP NYLON

NYLON STANDARD

TORTEX STANDARD

DELRIN 500

Deze plectrums hebben een speciaal gegoten antislip gripoppervlak en zijn perfect om hard en snel te tokkelen terwijl het stevig tussen je vingers blijft liggen.

Als je wilt dat je akkoorden resoneren met een soepele warmte, dan zijn deze plectrums precies wat je nodig hebt.

Met deze plectra kun je snel en gemakkelijk tokkelen op lichtere snaren terwijl ze dezelfde heldere, pittige toon blijven bieden waar ze bekend om staan.

Bij lichtere snaren wordt de soepele bespeelbaarheid en snelle release van deze plectra extra in de verf gezet.


DIG DOWN

Bassisten hebben plectrums nodig die bestand zijn tegen dikke snaren en die na elke slag in de hand blijven liggen. Gemiddelde en zware diktes ,.73 mm tot 1.4 mm, worden aanbevolen voor de meeste spelers, maar sommige bassisten die graag snel spelen gebruiken lichtere diktes.

ULTEX TRIANGLE

MAX-GRIP NYLON

TORTEX FLEX TRIANGLE

FAT MIKE NYLON

Met het grote oppervlak van de driehoekige vorm bieden deze plectra bassisten de grote en krachtige tonen van Ultex, perfect om door de mix te snijden.

Deze plectrums bieden bassisten uitzonderlijke controle en een mooie ronde sound die perfect samengaat met de lage frequenties van hun instrument.

Deze plectrums combineren de tonale en tactiele ervaring van zowel Nylon als Tortex plectra gecombineerd met de gemakkelijke controle van de driehoekige vorm. Hierdoor bieden ze ongelooflijk uitgebalanceerde prestaties.

Met een zeer lichte .60 mm bieden deze plectrums een mooie, ronde sound met de flexibiliteit om met gemak snelle, agressieve licks te spelen.