Akoestische Drums

Akoestische Drums

Tonen als Foto-tabel Lijst

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pearl DMP925S/C262
  € 1.460,00
 2. Tama Imperialstar Hairline Blue IE52KH6W-HLB (22" basdrum)
  Special Price € 899,00 Regular Price € 999,00
 3. Gretsch Drumset Energy Black
  Special Price € 783,51 Regular Price € 895,00
 4. Hayman HM-400-BK
  € 660,00
 5. Tama RM50YH6-RD
  € 772,00

Akoestische drums kopen online bij Van de Moer Instruments

Voor de beginnende drummer kunnen de vele onderdelen van een drumstel nogal overweldigend zijn, want wat heb je nu eigenlijk allemaal echt nodig? We zetten alles even op een rijtje. Traditioneel gezien bestaat een akoestisch drumstel uit een bass drum (of kick), snaredrum, high tom, mid tom en low tom, floor tom, hihat en bekkens (ook bekend onder de Engelse naam "cymbals"). Koebellen, woodblocks, triangels, buisklokken of tamboerijnen zijn vaak leuke extra’s, waarmee de drummer iets kan toevoegen aan zijn set.

Uit welke onderdelen de verschillende akoestische drums bestaan, lichten we telkens toe bij de productinformatie. Akoestische drums kopen online bij Van de Moer Instruments is bijzonder eenvoudig. Je vindt bij ons akoestische drums van de merken Pearl, Stagg en Tama. Ben je een complete beginner? Als je op zoek bent naar een akoestisch drumstel, is het van belang dat je in de gaten houdt of die mooie set waar je je ogen hebt op laten vallen inclusief hardware (pedalen, stands, mounts) en/of cimbalen wordt aangeboden. Het spreekt voor zich dat dat de prijs erg doet verschillen. De startende drummer reserveert best een

budget dat tussen de 400 en 500 euro schommelt; daarvoor kan hij al aan de slag met een basiskit inclusief cimbalen en hardware. Populaire modellen zijn onder meer de Pearl Target-reeks, de Stagg Tim322 (zonder cimbalen) en de Tama Rhythm Mate reeks.

Van de Moer Instruments: jouw go-to instrumentenwinkel

Muzikanten kunnen zich helemaal laten gaan bij Van de Moer Instruments. Drumstellen, gitaren, piano’s, orgels, blaasinstrumenten en veel meer vind je in alle modellen en van verschillende merken in onze webshop. Akoestische drums kopen online én nog veel meer instrumenten en accessoires doe je heel eenvoudig bij Van de Moer Instruments.

Akoestische drums kopen online met promoties

Akoestische drums kopen online kan bovendien ook met korting. Bekijk eens onze promoties onder de categorie 'Promoties'. Ontvang je graag de laatste nieuwtjes, promoties en acties van Van de Moer Instruments? Schrijf je dan meteen in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Volg ook zeker onze blog, waar je regelmatig interessante artikelen over muziek en veel meer vindt. Zo blijf je op de hoogte!