Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Akoestische Drums

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 44 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Akoestische drums kopen? Bij Van de Moer Instruments

akoestische drums online kopen

Voor de beginnende drummer kunnen de vele onderdelen van een drumstel nogal overweldigend zijn, want wat heb je nu eigenlijk allemaal echt nodig? We zetten alles even op een rijtje. Traditioneel gezien bestaat een akoestisch drumstel uit een bass drum (of kick), snaredrum, high tom, mid tom en low tom, floor tom, hihat en bekkens (ook bekend onder de Engelse naam "cymbals"). Koebellen, woodblocks, triangels, buisklokken of tamboerijnen zijn vaak leuke extra’s, waarmee de drummers iets kan toevoegen aan zijn set. Uit welke onderdelen de verschillende akoestische drums bestaan, lichten we telkens toe bij de productinformatie. Zo eenvoudig is akoestische drums kopen bij Van de Moer Instruments. Je vindt bij ons akoestische drums van de merken Pearl, Stagg en Tama. Complete beginner? Als je op zoek bent naar een akoestisch drumstel, is het van belang dat je in de gaten houdt of die mooie set waar je je ogen hebt op laten vallen inclusief hardware (pedalen, stands, mounts) en/of cimbalen wordt aangeboden. Het spreekt voor zich dat dat de prijs erg doet verschillen. De startende drummer reserveert best een budget dat tussen de 400 en 500 euro schommelt; daarvoor kan hij al aan de slag met een basiskit inclusief cimbalen en hardware. Populaire modellen zijn de Pearl Target-reeks, de Stagg Tim322 (zonder cimbalen) en de Tama Rhythm Mate reeks.

Van de Moer Instruments: voor al jouw instrumenten

Muzikanten kunnen zich helemaal laten gaan bij Van de Moer Instruments. Drumstellen, gitaren, piano’s, orgels, blaasinstrumenten en veel meer vind je in alle modellen en van verschillende merken in onze webshop. Akoestische drums kopen online én nog veel meer instrumenten en accessoires kan je heel eenvoudig doen bij Van de Moer Instruments. 

Promoties van akoestische drums

Akoestische drums kopen kan ook met korting. Bekijk eens onze promoties onder de categorie ‘Promoties’. Ontvang je graag de laatste nieuwtjes, promoties en acties van Van de Moer Instruments? Dan raden we je aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Maandelijks ontvang je dan een update. Volg ook zeker onze blog, waar je regelmatig interessante artikelen over muziek en veel meer vindt.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 999,99 (43)
 2. € 1.000,00 en daar boven (1)
Merk
 1. Yamaha (1)
 2. Stagg (1)
 3. Tama (29)
 4. Pearl (13)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Pearl
 2. Stagg
 3. Tama
 4. Yamaha
Prijs
 1. 139
  1199
Promotie
 1. On Sale (1)