Promo Drums

Promo Drums

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Drums kopen online bij Van de Moer Instruments

Fan van drums? Dan zit je goed bij Van de Moer Instruments. Om iedereen te voorzien van de juiste noden, heeft Van de Moer Instruments een groot aanbod drums: voor beginners en ervaren muzikanten, voor liefhebbers van akoestisch én van elektronisch. Keuze genoeg dus! Drums kopen online doe je in een handomdraai bij Van de Moer Instruments. Je vindt hier alles om een akoestische drumset samen te stellen: een complete set, maar eveneens drum hardware (pedalen, klemmen, krukken, standen), cimbaalpacks, oefenpads, drumstokken, drumcomputers, drumvellen en andere drumaccessoires.

Van de Moer Instruments is daarnaast dealer van Roland drums en beschikt over een ruim aanbod aan modellen van elektronische drums. Ook e-drumpads, drummonitors, triggers en modules kun je bestellen in de webshop. Een elektrisch drumstel onderscheidt zich onder meer van de akoestische versie door de aanslaggevoelige pads die aan een module verbonden zijn. Die module beschikt over een hoofdtelefoonuitgang waardoor het hiermee mogelijk is om in stilte te oefenen. Een elektronisch drumstel weegt ook stukken minder dan een akoestisch exemplaar waar ook standen, basdrums en schijven van cimbalen bijhoren. Ben je van plan om veel opnames te doen? Dan is een elektronische drumset een absolute

aanrader. Dat kan via een midi-kabel of usb die aangesloten wordt op een computer. Met de juiste software kunnen klanken en parameters aangepast worden. Wie fan blijft van 'the real thing', kan kiezen voor de echte trommels van een akoestisch drumstel.

Van de Moer Instruments: accessoires voor al jouw instrumenten

Fan van de drumstellen die je bij Van de Moer Instruments vindt? Ook andere muzikanten kunnen hun hart ophalen in de webshop van Van de Moer Instruments. Gitaren, basinstrumenten, piano's, keyboards, accordeons, orgels, saxofoons, fluiten, klarinetten, trompetten en allerlei accessoires kun je makkelijk en snel online bestellen. Drums kopen online doe je voortaan dus bij Van de Moer Instruments: jouw expert in muziekinstrumenten!

Promoties op drums en andere muziekinstrumenten

Wil je graag drums kopen online, met korting? Neem dan zeker een kijkje bij de promoties van de drumstellen. Blijf je daarnaast graag op de hoogte van onze verschillende acties in de webshop? Of lees je graag leuke nieuwe feitjes en weetjes over de muziekwereld? Schrijf je dan gerust in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van al onze acties, promoties en leuke weetjes. Op onze blog kun je bovendien nu al enkele interessante tips terugvinden!