Ontdek de Yamaha CLP-800 Serie: Een ongeëvenaarde digitale piano-ervaring

Ontdek de Yamaha CLP-800 Serie: Een ongeëvenaarde digitale piano-ervaring
Laden...
Ontdek de Yamaha CLP-800 Serie: Een ongeëvenaarde digitale piano-ervaring

Hebt u er ooit van gedroomd om een vleugel te bezitten, maar werd u tegengehouden door ruimte of praktische bezwaren? Droom dan niet langer. De gloednieuwe digitale piano's uit de Yamaha CLP-800 serie zijn hier om uw verwachtingen over wat een digitaal instrument kan bereiken opnieuw te definiëren.

De essentie van een vleugel vastleggen

In het hart van elke geweldige piano ligt een complexe dans van mechanica en akoestiek. De CLP-800 repliceert dit ingewikkelde proces nauwgezet, waarbij in elk stadium baanbrekende technologieën worden toegepast om een ongeëvenaarde speelervaring te leveren.

Meer dan alleen aanraking: Elke nuance voelen

De CLP-800 serie introduceert de nieuwe GrandTouchTM- en GrandTouch-STM-klavieren, samen met GrandTouchTM-pedalen. Deze revolutionaire combinatie gaat verder dan het simpelweg repliceren van het gevoel van een vleugel - hij vangt de subtiele variaties in respons en controle die professionele pianisten verlangen.

Druk uzelf uit met ongeëvenaarde details

Grand Expression Modeling staat centraal en vertaalt meticuleus elke aanraking en nuance van uw spel naar een adembenemend scala aan klankkleurvariaties. Of u nu speelt met delicate fluisteringen of donderende crescendo's, de CLP-800 reageert getrouw en weerspiegelt het dynamische bereik van een vleugel.

Een streling voor het oor: De hoogste pianoklank ooit

Yamaha pakt groots uit met een gloednieuwe toongeneratorchip, die hun meest verbluffende en realistische pianoklanken tot nu toe levert. Dit vertaalt zich naar een ongeëvenaarde luisterervaring, die kan wedijveren met de rijkdom en diepte van een concertvleugel.

De magie van resonantie: opnieuw uitgevonden

De CLP-800 tilt pianoklank naar een hoger niveau met Virtual Resonance Modeling, aangedreven door de nieuwe toongeneratorchip. Deze innovatieve technologie produceert een rijkere, natuurlijkeresonantie, waardoor u zich net zo omhuld voelt door het geluid als wanneer u achter een vleugel zou zitten.

Naast het geluid: De betovering van ruimtelijkheid

Grand Acoustic Imaging met ruimtelijke klank gaat een stap verder en creëert de meeslepende ambiance van een concerthal met een vleugel. Sluit uw ogen en laat de CLP-800 u naar een wereld van pure muzikale expressie vervoeren.

Een klassiek ontwerp, opnieuw uitgevonden voor het moderne leven

De CLP-800 serie klinkt niet alleen als een vleugel, hij ziet er ook zo uit. De elegante curves en het klassieke ontwerp zijn een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van het akoestische instrument, en voegen een vleugje verfijning toe aan elke woonruimte.

Het digitale voordeel: Een wereld aan mogelijkheden ontsluiten

De CLP-800 serie gaat niet alleen over het repliceren van de vleugelervaring, hij bouwt er juist op voort. De Clavinova CLP digitale piano's van Yamaha zijn altijd al bekend geweest om hun toewijding aan het repliceren van de vleugelervaring, maar de CLP-800 gaat een stap verder met extra functies die ontworpen zijn om leren en spelen leuker en boeiender te maken.

Hier zijn enkele van de spannende voordelen waar u van zult genieten:

  • Binaurale sampling: Zet uw koptelefoon op en waan uzelf in de concerthal. Binaurale sampling creëert een ongelooflijk natuurlijke en meeslepende luisterervaring, waardoor u vergeet dat u niet op een echte vleugel speelt.
  • Bluetooth®-connectiviteit en Smart Pianist app: Stream uw favoriete muziek rechtstreeks vanaf uw smart device, open alle functies van uw CLP-800 of laad pianostukken om nieuwe nummers te leren met de meegeleverde bibliotheek van meer dan 350 stukken (en de mogelijkheid om uw eigen pdf's toe te voegen!).
  • Oefen en verbeter: Speel mee met ingebouwde ritmesporen, neem uw uitvoeringen op en volg uw voortgang. De CLP-800 serie maakt het verbeteren van uw vaardigheden een leuke en lonende ervaring.

De Yamaha CLP-800 serie is een revolutie op het gebied van digitale piano's. Het is niet zomaar een instrument; het is een uitnodiging aan een wereld van ongeëvenaarde expressie en muzikale exploratie.