Van de Moer Instruments Kortrijk

Van de Moer Instruments Kortrijk

Muziekwinkel Kortrijk: Van de Moer Instruments

Bij Van de Moer Kortrijk vind je niet zomaar een muziekwinkel; je ontdekt een muzikale oase waar kwaliteitsinstrumenten en persoonlijke service hand in hand gaan. Of je nu een doorgewinterde klassieke muzikant bent of een rock-'n-roll rebel, onze uitgebreide catalogus met topmerken en verleidelijke aanbiedingen biedt voor elk wat wils, zowel in onze muziekwinkel als online in onze webshop.

Pianowinkel Kortrijk: Jouw Klankparadijs

In onze pianowinkel in Kortrijk onthullen we de magie van de toetsen. Ontdek een betoverende selectie van piano's en keyboards die je ziel zullen beroeren. Of je nu een beginner bent of een virtuoos, onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte instrument.

DJ-Winkel Kortrijk: Laat de Beat Los

Als DJ ben je bij Van de Moer Kortrijk aan het juiste adres. Onze DJ-winkel heeft alles wat je nodig hebt om de dansvloer te laten schudden, van mixers tot draaitafels. We delen je passie voor elektronische beats en staan klaar om je te voorzien van de nieuwste apparatuur en professioneel advies.

Gitaarwinkel Kortrijk: Strijk de Snaren

Of je nu een akoestische singer-songwriter bent of een elektrische gitaarvirtuoos, onze gitaarwinkel in Kortrijk heeft een uitgebreide selectie gitaren om uit te kiezen. Laat je inspireren door ons assortiment en geniet van een warme, persoonlijke benadering bij het vinden van je ideale instrument.

Drumwinkel Kortrijk: Ritme in je Leven

In onze drumwinkel in Kortrijk vind je alles om je ritmische passie tot leven te brengen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde drummer, onze drumspecialisten helpen je graag bij het vinden van het perfecte drumstel en accessoires.

Gitaar Herstellen Kortrijk: Jouw Gitaar in Topconditie

Bij Van de Moer Kortrijk zorgen we niet alleen voor de verkoop, maar ook voor de nazorg van je geliefde instrument. Onze experts staan klaar om je gitaar te herstellen en te onderhouden, zodat deze altijd in topconditie blijft.

Bij Van de Moer Instruments gaan we verder dan alleen het leveren van muziekinstrumenten. We streven ernaar om een gemeenschap van muzikanten te creëren waar iedereen zich thuis voelt. Kom bij ons langs voor advies, om instrumenten uit te proberen of gewoon om te genieten van een vrije, muzikale sfeer. Bij ons ben je geen klantnummer; je bent een gewaardeerd lid van onze muzikale familie.

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Kortrijk!
Adres: Brugsestraat 62 8500 Kortrijk
Bel ons: +32 56 94 66 16
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map