Pioneer DJ

Pioneer DJ

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 83

Van hoog naar laag sorteren
 1. Pioneer DJ DDJ-800
  € 1.039,00
 2. Pioneer DJ DJC-RR BAG
  € 119,00
 3. Pioneer DJ DJM-A9
  € 3.225,00
 4. Pioneer DJ HDJ-CUE1
  € 69,00
 5. Pioneer DJ OPUS-QUAD
  € 3.275,00
 6. Pioneer DJ VM-50
  € 199,00
 7. Pioneer DJ VM-70
  € 249,00
 8. Pioneer DJ VM-80
  € 399,00
 9. Pioneer DJ XDJ-1000MK2
  € 1.419,00
 10. Pioneer DJ XDJ-XZ
  € 2.429,00
 11. Pioneer DJ XPRS 122
  € 915,00
 12. Pioneer DJ CDJ-3000
  € 2.599,00
 13. Pioneer DJ CDJ-350
  € 649,00
 14. Pioneer DJ CDJ-850-K
  € 999,00
 15. Pioneer DJ CDJ-900NXS
  € 1.499,00
 16. Pioneer DJ DDJ-200
  € 159,00
 17. Pioneer DJ DDJ-FLX10
  € 1.629,00
 18. Pioneer DJ DDJ-REV1
  € 294,00
 19. Pioneer DJ DDJ-REV7
  € 2.019,00
 20. Pioneer DJ DDJ-SR2
  € 749,00
 21. Pioneer DJ DJC-1X BAG
  € 129,00
 22. Pioneer DJ DJC-FLTRZX
  € 416,00
 23. Pioneer DJ DJM-250MK2
  € 419,00

DJ’s kunnen hun geluk niet op bij Pioneer

De DJ-reeks is de verzamelnaam voor alle professionele deejay-apparatuur die wordt gemaakt door Pioneer. Als één van de grootste namen binnen de wereld van de elektronische muziek kan je als deejay of producer helemaal jouw ding doen met deze fantastische line-up van producten. Binnen de reeks vinden we heel wat categorieën die we graag voor jou toelichten.

De belangrijkste productcategorieën van Pioneer

De lijst van producten is immens en we begrijpen dat dit je soms wat kan overvallen, vandaar gieten we de belangrijkste pijlers voor jou in een handig overzicht:

Pioneer DJ Controllers

Pioneer biedt een ruim assortiment aan DJ-controllers, van instapmodellen tot zeer geavanceerde toestellen. Je kan de controllers integreren met software op computers of mobiele apparaten om zo op een handige manier nummers te mixen en vele effecten toe te voegen. Je vindt diverse modellen binnen de DDJ-reeks: van de DDJ-400 als betaalbaar instapmodel tot de DDJ-1000 als professionele controller met heel wat geavanceerde functies en de ingebouwde Rekordbox software. Verder zijn er de DDJ-RZ en DDJ-RZX die nog verdergaan qua design met bijvoorbeeld een ingebouwd videoscherm en ook weer de fantastische software van Rekordbox. Bij sommige modellen zoals de DDJ-SR2 zit er een andere software bijgeleverd, namelijk de Serato DJ Lite of Pro versies. Andere populaire modellen binnen deze reeks zijn de DDJ-FLX4, DDJ-REV1 en de DDJ-REV7. Die laatste twee zijn speciaal ontworpen om vlot mee te scratchen.

Pioneer DJ Mixers

Ze zijn van een uitmuntende geluidskwaliteit, deze DJ mixers, en je kan ze verkrijgen van simpele tweekanaal mixers tot geavanceerde clubmixers met meerdere kanalen en een dozijn aan ingebouwde effecten. Binnen deze reeks vinden we een dozijn aan modellen zoals de DJM-SR, een betaalbare en compacte 2-kanaals mixer die ontworpen is voor gebruik met Serato. Deze biedt de essentiële functies voor mixen en scratchen. Als je eerder een 4-kanaals mixer zoekt kan je bijvoorbeeld de DJM-750MK2 overwegen. Deze werkt dan weer met de Rekordbox software en heeft functies zoals Sound Color FX en Beat FX aan boord. Wil je nog meer functies? Dan is de DJM-900NXS2 misschien wel iets voor jou. Deze 4-kanaals mixer is een ‘flagship’ model met een ingebouwde geluidskaart en heel veel speciale effecten. De DJM-V10 is dan weer de meest innovatieve in het rijtje. Deze heeft 6 kanalen aan boord en heeft, naast de meeste doorsnee functies ook heel wat handige EQ-opties in zijn behuizing zitten. Verder vind je de Pioneer DJM-A9, DJM-S5 en de S7 terug als perfecte scratch- en battlemixers. Daarnaast zijn er nog de 2-kanaals DJM-250 en DJM-450. De DJM-250 heeft wel een 3-bands equalizer op elk kanaal maar geen ingebouwde effecten. De DJM-450 heeft, naast effecten zoals delay, echo en reverb ook nog de Sound Color FX functie aan boord om nog meer karakteristieken toe te passen op het geluid.

Pioneer Dj Media Players

Deze ‘spelers’ zijn ontworpen om alle vormen van moderne digitale muziek af te spelen. Ze kunnen CD’s, USB-drives en digitale audioformaten afspelen. Ze zijn vooral bekend om hun handige workflow en veelzijdigheid. De XDJ-700 is een compacte mediaspeler die USB-drives en Rekordbox-analysed software kan afspelen. Het heeft een handig aanraakscherm en biedt veel van de functies die te vinden zijn in grotere mediaspelers. Deze zou dus ideaal kunnen zijn als instapmodel. Verder is er de XDJ-1000MK2 die dezelfde functies heeft als de XDJ-700, maar een grotere touchscreen en extra’s heeft zoals Hot Cues en Slip Mode. De CDJ-2000NXS2 was voor lange tijd het topmodel binnen deze reeks en dat zie je aan het nog steeds grote aanbod op tweedehandssites. Deze werd intussen vervangen door de CDJ-3000. Deze heeft geen interne cd-speler meer en werkt enkel met USB of datalink. Daaraan zie je dat Pioneer toch een beetje mee opgaat in de modernisering van de technologie en het is aan jou de keuze of je nog met klassieke cd’s zou gaan draaien of niet. Maar daar kunnen we je natuurlijk uitgebreid over adviseren, er zijn nog modellen die het zeker aanbieden!

Pioneer all-in-one DJ-systems

Als laatste hebben we nog de standalone systemen van Pioneer. Dit zijn controllers waarbij je geen externe computer nodig hebt om muziek af te spelen. Je kunt de muziek rechtstreeks van USB-sticks afspelen of gebruik maken van de Rekordbox software om je muziekbibliotheek te beheren. Bekende voorbeelden binnen deze serie zijn de Pioneer XDJ-RR, XDJ-RX3, XDJ-XZ en de Opus-Quad. Bij deze reeks heb je alles aan boord: meer-kanaals mixers, jogwheels, grote kleurenschermen en een hele resem ingebouwde effecten.

Pioneer DJ Hoofdtelefoons

Pioneer biedt heel wat hoogwaarde koptelefoons die speciaal voor deejays zijn ontworpen. Ze zorgen ervoor dat je zelfs in de drukste clubomgeving de beste naadloze mixen aan elkaar kan knopen. Bovendien zitten ze heel comfortabel en kan je ze langdurig gebruiken. De populairste modellen zijn onder andere de HDJ-X5, wat een betaalbare hoofdtelefoon is voor ieder niveau, de HDJ-X7 die nog professioneler oogt en een robuust ontwerp heeft en de HDJ-X10 als topmodel met de beste sound en een goede isolatie. Verder is er de HDJ-CUE1 als instapmodel voor beginners en perfect voor dagelijks gebruik.

Pioneer DJ Monitors

Deze speakers zijn speciaal ontworpen voor elektronische muziek zodat je goed kan horen hoe jouw mix echt zal klinken als je hem afspeelt in een club. Binnen deze reeks vind je de DM-40, een compact desktopmodel met een 4-inch speaker. Deze is ook verkrijgbaar als Bluetooth model om draadloos je geluid te kunnen afspelen (DM-40BT). Voorts zijn er de RM-05, RM-07 en RM-07BT, die geschikt zijn voor in home studio’s en de S-DJ50X, S-DJ60X en S-DJ80X die zowel in de studio als in de club gebruikt kunnen worden.

Pioneer DJ Software

Pioneer maakt heel wat fijne softwaretoepassingen waaronder het krachtige platform Rekordbox. Binnen deze toepassing heb je ontzettend veel functies: track management, afspeellijsten, hot cues en loops, effecten, exporteren naar USB, analyse-functies en Beatgrid, performance features zoals slicen, pad FX en keyboard mode en een naadloze integratie met al hun DJ hardware. Er is ook ondersteuning voor andere software zoals Serato en Traktor waardoor je de flexibiliteit hebt om voor jouw voorkeurssoftware te kiezen.

Pioneer DJ Draaitafels

Uiteraard maakt Pioneer ook draaitafels, die je digitaal en/of analoog kan besturen, waardoor DJ’s de flexibiliteit hebben om zowel klassieke vinyls als digitale tracks te mixen. De PLX-500 is een betaalbare draaitafel die voorzien is van een directe aandrijving en ingebouwde voorversterker. Anderzijds is er de PLX-1000 die eveneens voorzien is van een direct-drive systeem en ook een hoge koppelmotor en nauwkeurige pitchregeling aan boord heeft.

Pioneer DJ Accessoires

Als laatste hebben ze heel wat handige accessoires zoals draagtassen en koffers voor hun dj-apparatuur, vervangende oorkussens voor koptelefoons, decksavers (stofhoezen) voor bijna alle modellen, statieven voor laptops en monitors, naalden voor platenspelers en rackmount units om je DJ-appartuur in een rack te monteren.

Koop jouw favoriete Pioneer DJ producten (online) bij Van de Moer Instruments

Je ziet het goed: Pioneer biedt heel wat interessante producten om DJ’s op weg te helpen en verder te blijven ondersteunen in hun ontwikkeling. Ook wij bij Van de Moer Instruments zijn helemaal overtuigd van de kracht van deze producten. Je bent dan ook steeds welkom in één van onze acht winkels om alles te weten te komen over deze fantastische line-up. Neem ook gerust een kijkje op onze webshop of contacteer onze productspecialisten voor meer informatie.