Live Mixers

Live Mixers

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 108

Van hoog naar laag sorteren
 1. PROFX10V3+ mengpaneel
  € 365,00
 2. PROFX12V3+ mengpaneel
  € 465,00
 3. PROFX6V3+ mengpaneel
  € 299,00
 4. Studiomaster Club XS10+ Analoge Mengtafel
  Special Price € 230,00 Regular Price € 336,00
 5. Studiomaster DIGILIVE16 digiLivE 16 hybride mixer, 16 ingangen
  Special Price € 1.019,00 Regular Price € 1.599,00

Mengpaneel kopen online bij Van de Moer Instruments

Met een mengpaneel, ook wel mengtafel of mixer genoemd, mengen geluidstechnici en dj's verschillende geluidsbronnen tot een geheel. Er zijn verschillende soorten panelen, het ene met meer functies en ingangen dan het andere. In ons aanbod vind je analoge mixers en mengpanelen met versterker. Een analoge mixer verwerkt in- en uitgaande signalen primair op een analoge manier. Zo'n paneel is doorgaans uitgerust met een of meer XLR-ingangen en daarnaast lijningangen, jack-ingangen en XLR- of jack-uitgangen. Elk kanaal heeft verschillende knoppen met verschillende functies en effecten. Een analoog mengpaneel sluit je aan op een versterker of actieve luidspreker, maar als je niet wil zeulen daarmee, is een mengpaneel met versterker of een powered mixer de ideale oplossing. Denk voor de aanschaf van een mengpaneel goed na welke bronnen en hoeveel je er moet kunnen aansluiten. We raden ook aan om daar rekening te houden met gelegenheden waarbij een extra spreker of muzikant aanwezig zal zijn. Extra ruimte is altijd nuttig! Wil je een analoge of digitale mixer of mengpaneel kopen online? Dan heten we je welkom in onze webshop!    

Mengpanelen van Yamaha, Dynacord en andere merken

Analoge mixers blijven populair, ook al hebben hun digitale varianten meer opties. Het gebruiksgemak en de lagere kost zijn daarvoor de voornaamste redenen. Bij Van de Moer Instruments vind je onder andere dé topmerken Yamaha en Dynacord. Toptechnici over de hele wereld gebruiken de mengpanelen van Yamaha, een merk dat beschouwd wordt als topmerk vanwege de intuïtieve bediening, het perfecte geluid en de betrouwbaarheid. Ook hoofdtelefoons, luidsprekers en gitaren en meer van dit merk vind je in onze webshop. Met het merk Dynacord haal je apparaten van superieure Duitse kwaliteit in huis. Ontdek ons volledige aanbod in onze instrumentenwebshop!    

Bestel een mengpaneel in enkele muisklikken

Bij Van de Moer Instruments kun je terecht voor een ruim aanbod geluidsapparatuur zoals microfoons, dj-sets, luidsprekers, hoofdtelefoons … Dat alles én een mengpaneel kopen online doe je bij Van de Moer Instruments. Hulp nodig om te beslissen over het mengpaneel dat het meeste geschikt is voor jou? We geven jou graag advies! Graag onze mengpanelen van dichtbij bewonderen? Kom langs in een van onze winkels in Aalst, Antwerpen, Gent of Geraardsbergen!