Yamaha

Yamaha

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 393

Van hoog naar laag sorteren
 1. Yamaha BMS10A
  € 59,00
 2. Yamaha Clavinova CLP-785 PE Polished Ebony
  Special Price € 4.060,00 Regular Price € 5.379,00
 3. Yamaha CVP-609GP
  € 5.490,00
 4. Yamaha DGX-660 White
  € 650,00
 5. Yamaha DTX10KM - Black Forest - Elektronisch Drumstel
  Special Price € 3.428,69 Regular Price € 4.649,00
 6. Yamaha DXR8MK2
  € 699,00
 7. Yamaha DZR 10
  Special Price € 1.162,00 Regular Price € 1.697,00
 8. Yamaha EZ-310
  € 358,00
 9. Yamaha FC3A Fc-3A
  € 95,00
 10. Yamaha Genos
  Special Price € 2.495,00 Regular Price € 2.700,00
 11. Yamaha Genos 2
  € 4.166,00

Koop de beste Yamaha producten bij Van de Moer Instruments

Het maakt niet uit welk instrument je zoekt, maar je zal ongetwijfeld de naam Yamaha al tegenkomen zijn. Dit Japans bedrijf is al sinds 1887 actief op de muziekmarkt en maakt naast muziekinstrumenten ook motors, maar wij lichten hier graag de muzikale tak van het bedrijf toe.

De geschiedenis van Yamaha

Het was nog een hele poos voor het begin van de twintigste eeuw toen Torakusu Yamaha zijn eerste stappen in de muziekbusiness zette. In 1887 kreeg hij een defect harmonium (een soort orgel) in zijn handen geduwd en toen hij met de reparatie begon wist hij het vrijwel meteen: hier wilde hij graag een bedrijf rond opbouwen. Aanvankelijk gaf hij het de naam Nippon Gakki Company wat later zou evolueren naar Yamaha.

Begin 1900 begon hij met de productie van buffetpiano’s. Later kwamen daar blaasinstrumenten bij. In 1965 besloot Torakusu om de uit te breiden richting Europa, waar hij Yamaha Europe oprichtte. Vanaf dan zou hij ook daar producten op de markt brengen onder de naam Yamaha. In de loop der jaren breidde hij zijn portefeuille van instrumenten zodanig uit dat je binnen elke categorie wel een type van Yamaha terugvindt.

Yamaha maakt verschillende soorten instrumenten

Yamaha staat het meest bekend om zijn piano’s, die gemaakt zijn door pure vakmensen die enkel het beste product op de markt willen aanbieden. Daarnaast produceert Yamaha strijkinstrumenten, blaasinstrumenten, drumstellen, keyboards, synthesizers, gitaren, basgitaren, gitaar- en basversterkers, PA-systemen, Mengtafels, Studio Monitoren, percussie, marching instrumenten en heel wat diverse accessoires voor ieder type muzikant. Het is dan ook niet ondenkbaar dat iedereen de naam Yamaha kent. Ze zijn bovendien bijzonder populair onder studenten die op de muziekschool of het Conservatorium zitten omdat ze uitstekende studie-instrumenten aanbieden. Het maakt niet uit of je een beginner of een professional bent, iedereen zal zijn het instrument van zijn niveau kunnen terugvinden binnen de catalogus van Yamaha.

Akoestisch of digitaal, je kan kiezen bij Yamaha

Binnen bijna elke categorie van instrumenten van Yamaha vind je zowel akoestische en digitale varianten. Bij gitaren kan je bijvoorbeeld kiezen tussen een klassieke en een elektrische gitaar. Bij de drumstellen maken ze zowel digitale exemplaren als de gewone akoestische. Ook bij de piano’s vind je akoestische en digitale exemplaren. Je ziet dat ze er goed over nagedacht hebben bij Yamaha om een zo breed mogelijk publiek te kunnen bedienen. Combineer dat met de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun producten en je weet dat je helemaal goed zit bij Yamaha.

Yamaha instrumenten (online) kopen bij Van de Moer Instruments?

Zoals je al kon lezen is het aanbod van Yamaha immens groot. Wat je ook zoekt, of je nu een drummer, gitarist, pianist, blazer of een ander type muzikant bent, je zal altijd wel een product vinden binnen de lijn van Yamaha dat zeker bij je past. Kom gerust eens langs in één van onze zeven winkels om wat zaken uit te proberen, en ook onze productspecialisten staan voor je klaar om je goed te begeleiden in de zoektocht naar een passend instrument. Wees welkom!