Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Drums

Artikelen 1 tot 36 van 1283 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 1283 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Drums kopen bij Van de Moer Instruments

Fan van drums? Dan zit je goed bij Van de Moer Instruments. Om iedereen te voorzien van de juiste noden, heeft Van de Moer Instruments een groot aanbod drums: voor beginners en ervaren muzikanten, voor liefhebbers van akoestisch en van elektronisch. Keuze genoeg dus! Drums kopen kan je dus zeker doen bij Van de Moer Instruments. Je vindt hier alles om een akoestische drumset samen te stellen: een complete set, maar eveneens drum hardware (pedalen, klemmen, krukken, standen), cimbaalpacks, oefenpads, drumstokken, drumcomputers, drumvellen en andere drum accessoires. Van de Moer Instruments is daarnaast dealer van Roland drums en beschikt over alle modellen van elektronische drums. Ook e-drumpads, drummonitors, triggers en modules kan je bestellen in de webshop. Een elektrisch drumstel onderscheidt zich onder meer van de akoestische versie door de aanslaggevoelige pads die aan een module verbonden zijn. Die module beschikt over een hoofdtelefoonuitgang waardoor het hiermee mogelijk is om in stilte te oefenen. Een elektronisch drumstel weegt ook stukken minder dan een akoestisch exemplaar waar ook standen, basdrums en schijven van cimbalen bijhoren. Ben je van plan om veel opnames te doen? Dan ben je beter af met een elektronische drumset. Dat kan via een midi-kabel of usb die aangesloten wordt op een computer. Met de juiste software kunnen klanken en parameters aangepast worden. Wie fan blijft van 'the real thing', kan kiezen voor de echte trommels van een akoestisch drumstel.    

Van de Moer Instruments: accessoires voor al jouw instrumenten

Fan van de drumstellen die je bij Van de Moer Instruments vindt? Ook andere muzikanten kunnen hun hart ophalen in de webshop van Van de Moer Instruments. Gitaren, basinstrumenten, piano's, keyboards, accordeons, orgels, saxofoons, fluiten, klarinetten, trompetten en allerlei accessoires kan je er online bestellen. Drums kopen doe je voortaan dus bij Van de Moer Instruments. 

Promoties van drums

Wil je graag drums kopen met korting? Neem dan zeker een kijkje bij de promoties van de drumstellen. Blijf je daarnaast graag op de hoogte van onze verschillende acties in de webshop? Of lees je graag leuke artikels in verband met muziek? Schrijf je dan gerust in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update van onze acties en leuke weetjes. Op onze blog kan je bovendien interessante tips terugvinden!