Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Gitaaronderdelen

Artikelen 1 tot 36 van 123 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 123 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Gitaaronderdelen kopen bij Van de Moer Instruments

Ben je een echte gitaarliefhebber? Dan kan je gebruik maken van gitaaronderdelen om je gitaar te pimpen of te herstellen. Bij Van de Moer Instruments kan je terecht waar gitaaronderdelen kopen mogelijk is. Je vindt er kleine onderdelen om op je huidige gitaar te plaatsen of je kan je gitaar helemaal zelf bouwen. Zo kan je een Boston gitaar volledig zelf maken. Hier hoef je geen zaag of boor bovenhalen want alles is reeds voorzien. In het pakket vind je alles wat je nodig hebt namelijk de elementen, schroeven, potmeters, schakelaars, stemmechanieken en snaren. De verf die kies je volledig zelf naargelang de kleur dat je wenst. Je hebt verschillende pakketten naargelang het soort gitaar je wilt bouwen.   

Van de Moer Instruments: jouw muziekpartner

Bij Van de Moer Instruments vind je alles om je hart voor muziek te vervolledigen. Welk instrument je ook bespeelt, je vindt het op de webshop van Van de Moer Instruments. Toetsinstrumenten, gitaren, drums, orgels, blaasinstrumenten, zijn de categorieën waar erg veel verschillende instrumenten onder vallen. Gitaaronderdelen kopen online en alle andere producten is heel eenvoudig bij Van de Moer Instruments. Je verzamelt alles wat je nodigt hebt en plaatst het in je winkelmandje. Betalen kan op een veilige manier via Bancontact, Maestro, Mastercard, Visa, iDeal, …   

Promo gitaaronderdelen

Dankzij het ruime aanbod biedt Van de Moer Instruments telkens gitaaronderdelen en andere producten in promotie. Zo kan je gitaaronderdelen kopen aan de beste prijzen. Neem een kijkje in de promohoek bij elke categorie en ontdek verschillende promoties. Blijf je graag op de hoogte van onze weetjes en acties? Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks updates.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Categorie
 1. ()
Prijs
 1. € 0,00 - € 99,99 (95)
 2. € 100,00 - € 199,99 (18)
 3. € 200,00 - € 299,99 (6)
 4. € 300,00 en daar boven (3)
Merk
 1. Roland (3)
 2. Fender (34)
 3. Stagg (5)
 4. Dunlop (1)
 5. Shadow (5)
 6. Boston (55)
 7. Salvador Cortez (1)
 8. Fishman (5)
 9. Yellow (1)
 10. Kremona (2)
 11. Wilkinson (3)
 12. Heriba (1)
 13. Seymour Duncan (3)
 14. Gewa (2)
 15. IK Multimedia (1)