Vragen over herstellingen?

Mail naar info@vandemoer.be

Van de Moer Instruments geeft z'n klanten graag de beste service en werkt daarom enkel samen met professionele en ervaren gitaarbouwers en herstellers met de juiste know-how. Bij ons hoef je niets te vrezen: jouw instrument of versterker is in veilige en professionele handen.

Bij Van de Moer Instruments begrijpen wij dat je gehecht bent aan je instrument of versterker: het is je trouwe kameraad waar je al vele uren mee sleet en misschien al veel mee hebt gezien en meegemaakt. Daarom wil Van de Moer Instruments zich inzetten om jouw instrument of andere gear in al zijn glorie te herstellen. Dat doen wij in alle eerlijkheid: wij schrijven nooit een instrument vroegtijdig af om je nieuw materiaal te kunnen aanpraten, maar we gaan je ook geen herstellingen aanbieden als deze niet zinvol meer zouden zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als je instrument of versterker de geest geeft of hinderlijke mankementen vertoont lever je deze binnen in de winkel. Onze medewerkers ramen voor jou eerst de schade, zowel qua kosten als herstellingstijd, en laten dan je instrument of versterker ophalen voor reparatie. Afhankelijk van je eventuele garantie en de aard van het artikel of schade zal deze reparatie worden uitgevoerd door onze eigen erkende herstellers of de hersteldienst van de leverancier/producent.

Dringend vervangend materiaal nodig?

Dat is geen probleem bij Van de Moer Instruments: wij kunnen jou in dat geval van dienst zijn met verhuurinstrumenten of -materiaal. De prijs daarvan hangt af van de duur en de aard van het materiaal en wordt individueel en op mensenmaat aangepast. Neem contact op met onze hersteldienst: info@vandemoer.be.

Persoonlijk advies

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op persoonlijk advies bij al je aankopen. Onze medewerkers zijn allemaal zelf muzikanten en adviseren je vanuit hun persoonlijke ervaring en kennis. Het gegeven advies is steeds op jouw maat, of je nu een ambitieuze beginner bent of een door de wol geverfde professional. Mail ons, bel ons of breng een bezoekje aan één van onze winkels!

Ondernemingsnummer: 0842.710.957

 

Onze zeven échte muziekwinkels

Via onze webshop én in onze 7 winkels kun je terecht voor persoonlijk advies van muzikanten in hart en nieren. Hoe kunnen we jou helpen?

Contacteer ons
Van de Moer Aalst

Meer info

Van de Moer Aalst

Van de Moer Antwerpen

Meer info

Van de Moer Antwerpen

Van de Moer Geraardsbergen

Meer info

Van de Moer Geraardsbergen

Van de Moer Gent

Meer info

Van de Moer Gent

Van de Moer Leuven

Meer info

Van de Moer Leuven

Van de Moer Kortrijk

Meer info

Van de Moer Kortrijk

Van de Moer Groningen

Meer info

Van de Moer Groningen

 
 
Waarom Van de Moer?
 

Gratis levering

Je bestelling vanaf 50 euro wordt gratis geleverd. Piano’s met meubel leveren, monteren en stellen we in bij jou thuis.

 

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments kan je steeds rekenen op een prijsgarantie. Elders goedkoper gezien? Laat het ons weten.

 

Grote merken

Gevestigde namen als Roland, Fender, Martin, Yamaha, Korg, Tama, Pearl en Gretsch vind je bij Van de Moer Instruments.

 

Van & door muzikanten

Muziek, dat is onze gedeelde passie. Bij ons kom je dan ook niet terecht bij verkopers, maar bij échte muzikanten.