Skip Navigation LinksHome > Hersteldienst

Vragen over herstellingen?

Van De Moer Instruments geeft z'n klanten graag de beste service en werkt daarom enkel samen met professionele en ervaren gitaarbouwers en herstellers met de juiste know-how. Bij ons hoef je niets te vrezen: jouw instrument of versterker is in veilige en professionele handen.

Bij Van De Moer Instruments begrijpen wij dat je gehecht bent aan je instrument of versterker: het is je trouwe kameraad waar je al vele uren mee sleet en misschien al veel mee hebt gezien en meegemaakt. Daarom wil Van De Moer Instruments zich inzetten om jouw instrument of andere gear in al zijn glorie te herstellen. Dat doen wij in alle eerlijkheid: wij schrijven nooit een instrument vroegtijdig af om je nieuw materiaal te kunnen aanpraten, maar we gaan je ook geen herstellingen aanbieden als deze niet zinvol meer zouden zijn.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Als je instrument of versterker de geest geeft of hinderlijke mankementen vertoont lever je deze binnen in de winkel. Onze medewerkers ramen voor jou eerst de schade, zowel qua kosten als herstellingstijd, en laten dan je instrument of versterker ophalen voor reparatie. Afhankelijk van je eventuele garantie en de aard van het artikel of schade zal deze reparatie worden uitgevoerd door onze eigen erkende herstellers of de hersteldienst van de leverancier/producent.

DRINGEND VERVANGEND MATERIAAL NODIG?

Dat is geen probleem bij Van De Moer Instruments: wij kunnen jou in dat geval van dienst zijn met verhuurinstrumenten of -materiaal. De prijs daarvan hangt af van de duur en de aard van het materiaal en wordt individueel en op mensenmaat aangepast.

Neem contact op met onze hersteldienst: hersteldienst@vandemoer.be

 

 

Onze winkel en showroom
Gemakkelijk bereikbaar
Parking vlakbij

Van de Moer Aalst (HQ)

Moorselbaan 122

9300 Aalst 

Van de Moer Borsbeek

Frans Beirenslaan 29

2150 Borsbeek (Antw.)

 Van de Moer Geraardsbergen

Oudenaardsestraat 56

9500 Geraardsbergen 

Persoonlijk advies

Bel of mail ons

053/21.37.29

Info@vandemoer.be 

De winkel is momenteel geopend
De winkel is momenteel gesloten