Herstellingen

Herstellingen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vragen over herstellingen?

Mail naar info@vandemoer.be

Van de Moer Instruments geeft z'n klanten graag de beste service en werkt daarom enkel samen met professionele en ervaren gitaarbouwers en herstellers met de juiste know-how. Bij ons hoef je niets te vrezen: jouw instrument of versterker is in veilige en professionele handen.

Bij Van de Moer Instruments begrijpen wij dat je gehecht bent aan je instrument of versterker: het is je trouwe kameraad waar je al vele uren mee sleet en misschien al veel mee hebt gezien en meegemaakt. Daarom wil Van de Moer Instruments zich inzetten om jouw instrument of andere gear in al zijn glorie te herstellen. Dat doen wij in alle eerlijkheid: wij schrijven nooit een instrument vroegtijdig af om je nieuw materiaal te kunnen aanpraten, maar we gaan je ook geen herstellingen aanbieden als deze niet zinvol meer zouden zijn.

Onze Hersteldiensten

Heb je een versterker, piano, gitaar of ander materiaal die je ter herstelling wil aanbieden? Dan kan je steeds terecht in één van onze zeven winkels om deze binnen te brengen. Onze medewerkers maken samen met jou een herstelfiche op waarin alle mankementen worden opgesomd. Kleine mankementen worden meteen hersteld. Bij grotere problemen, waarbij de kost de waarde van de versterker kan overstijgen, wordt er eerst een offerte opgemaakt waarna je zelf kan beslissen of je de versterker al dan niet wil laten repareren. Hou er rekening mee dat er steeds een vaste kost wordt aangerekend voor het nazicht en het opmaken van de offerte. 

Is het item bij ons aangekocht en geeft deze de geest? Als deze binnen de periode valt kan je rekenen op de fabrieksgarantie. In dat geval wordt je versterker of instrument naar de fabrikant gestuurd en wordt deze door hen hersteld. Als je je instrument of versterker binnen brengt, vermeld dit dat zeker aan onze medewerkers. 

In een notendop:

  • Breng je item binnen in één van onze zeven winkels
  • Omschrijf duidelijk de mankementen en wat er zou moeten gebeuren
  • Onze medewerkers maken voor jou een duidelijke herstellingsfiche
  • Eenvoudige herstelling? Deze wordt onmiddellijk uitgevoerd.
  • Complexe of dure herstelling? Er wordt eerst een offerte voor je gemaakt. 
  • Voor alle herstellingen is er een vaste kost voor nazicht of het opmaken van de offerte, ook als het item onherstelbaar is of je zelf beslist deze niet te laten herstellen. 

Gitaarversterker Herstellen?

Van de Moer Instruments doet beroep op erkende en gespecialiseerd hersteldiensten voor gitaarversterkers. Dit zijn allen échte specialisten in hun vak en nemen jouw gitaarversterker, of dat nu een dure lampenversterker of iets anders is, op een professionele manier onder handen. Ook voor eenvoudig onderhoud, zoals het vervangen van lampen of het kraken van knopjes, kan je beroep doen op onze service. Bovendien hebben we de expertise in huis om een antwoord te bieden op specifieke vragen, zoals het ‘custom modden’ van je versterker.

Gitaar herstellen?

Van de Moer Instruments is een echte gitaarwinkel en heeft dan ook echte specialisten in huis. De hersteldienst gitaren bestaat dan ook alleen uit gediplomeerde en ervaren luthiers. Bij hen kan je terecht voor allerhande herstellingen. Gescheurd bovenblad, nekbreuk, afgebroken topkam? You name it, onze specialisten weten er wel raad mee.  

Is je gitaar moeilijk bespeelbaar of geraakt ze niet goed geïntoneerd? Dan heb je waarschijnlijk baat bij een volledige afstelling van je gitaar. Alles wordt dan tot in de puntjes voor je afgesteld, van de topkam over de trussrod en het kambeen. Bespreek vooraf met de medewerkers hoe je het hebben wil en wat de snaren van je keuze zijn. 

Piano, keyboard of synthesizer herstellen?

Heb je een digitale piano waarvan de toetsen niet meer naar behoren werken? Of komt er een wel heel speciaal geluid uit je keyboard? Ook daarvoor kan je zeker bij ons terecht. We werken uitsluitend met de erkende reparateurs en service centers van de merken zelf, waardoor je instrument steeds in de meest bekwame handen terecht komt. 

Luidsprekers en audioapparatuur herstellen?

Klinkt je PA-set wat raar en overstuurd? Of komt er alleen een onheilspellend gekraak uit de faders van je mengpaneel? Dan breng je deze best even binnen in één van onze zeven winkels. Onze erkende reparateurs weten hier snel raad mee!

Onze herstellers zijn vooral gespecialiseerd in het herstellen van audioapparatuur voor muzikanten en dj’s zoals monitors, stage luidsprekers, randapparatuur en zo verder. Het herstellen van geluidsinstallaties voor thuis, genre ‘hifi-keten’ en radio’s, zit helaas niet in ons aanbod. 

Orgel herstellen?

Van de Moer Instruments is sinds jaar en dag dé referentie als het gaat om klassieke orgels. Je bent dan ook bij ons aan het juiste adres voor het herstellen, onderhouden en intoneren van je orgel. Onze hersteldiensten kunnen in de meeste gevallen bij jou ter plekke langskomen om een oplossing op maat te bieden. 

Andere Instrumenten herstellen?

Uiteraard kan je ook voor andere instrumenten terecht als het gaat om herstellingen. Dus ook drum- en studiomateriaal, DJ-gear en andere kan je steeds bij ons binnenbrengen ter reparatie. 

Dringend vervangend instrument of materiaal nodig?

Komen de mankementen aan je instrument wel heel ongelegen, zo vlak voor die belangrijke show? Dat is geen probleem bij Van de Moer Instruments: wij kunnen jou in dat geval meestal van dienst zijn met verhuurinstrumenten of -materiaal (afhankelijk van de beschikbaarheid op dat moment). De prijs daarvan hangt af van de duur en de aard van het materiaal en wordt individueel en op mensenmaat aangepast. Neem contact op met onze hersteldienst: info@vandemoer.be.

 

Heb je een specifieke vraag omtrent onze hersteldiensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vandemoer.be of stel je vraag persoonlijk in één van onze zeven winkels!

 

Extra Voorwaarden Herstellingen

 

- Voor alle herstellingen is er een vaste kost voor nazicht of het opmaken van de offerte, ook als het item onherstelbaar is of je zelf beslist deze niet te laten herstellen.

-  Wanneer je herstelde, of niet herstelde, item klaar staat voor afhaling krijgt U van ons een berichtje. Wanneer het item niet wordt afgehaald na meerdere berichten wordt het item na drie maanden eigendom van Van de Moer Instruments of wordt het item (indien onherstelbaar gebleken) vernietigd.