Basgitaren

Basgitaren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 160

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 160

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Basgitaar kopen online bij Van de Moer Instruments

De basgitaar moest in de jaren 30 van vorige eeuw eigenlijk de contrabas vervangen. Pas later kwam de basgitaar volledig tot zijn recht in de popmuziek. In 1936 was er de eerste basgitaar, al was dat niet meteen een succes. Leo Fender kwam iets later wel met een succesvol model: de Precision Bass. De Fender is ook vandaag nog steeds in productie en wordt gezien als de grootvader van de basgitaren. De basgitaar ligt bovendien aan de basis van de rock- en popmuziek en de ontwikkeling van de jazz.

Je basgitaar kopen online is helemaal van deze tijd. Je vindt een ruim aanbod basgitaren en andere instrumenten bij Van de Moer Instruments. Je hebt de keuze tussen akoestische en elektrische basgitaren. Opgelet: beiden zullen nood hebben aan een versterker om het geluid duidelijk te horen. Welke basgitaar je het beste kiest, ligt aan je smaak, je niveau, gevoel en budget. Duurdere modellen hebben uiteraard een betere afwerking, bespeelbaarheid en klank. Toch kies je als beginner beter niet voor het goedkoopste model, want die zijn veel moeilijker om te stemmen, hebben een slechtere klank en zijn ook niet eenvoudig te bespelen waardoor je sneller zou kunnen opgeven. En laat dat nu net niet de bedoeling zijn! Kies voor een basgitaar tussen € 170 en € 300 als starter. Hou rekening dat je hierbij waarschijnlijk een versterker moet kopen. Bij Van de Moer Instruments kun je gerust kiezen voor het starterspakket. Daarin zit alles wat je nodig hebt om je basgitaarverhaal succesvol te beginnen: naast de gitaar vind je er een kleine versterker, aangevuld met een stemmer, kabel, plectrums en dvd of lesboek.

Ben je geen beginner meer en wil je ook basgitaren kopen online bij Van de Moer Instruments? Dan kun je beter kiezen voor een duurder model. De Ibanez SRX-reeks biedt veel bas voor je geld. De allerduurste modellen zijn al snel rond € 1000. Hier vind je ook Fender en Ibanez terug als grootste spelers.

Van de Moer Instruments: jouw muziekinstrument

Van de Moer Instruments is jouw specialist als je in de ban bent van muziekinstrumenten. In deze webshop vind je tal van instrumenten. Op die manier is er voor elk wat wils. Je vindt er verschillende soorten gitaren, blaasinstrumenten, toetsinstrument, orgels, drums en veel meer. Ben je linkshandig? Dan zijn er aangepaste gitaren voor jou in de aanbieding. Wil je geproduceerde muziek graag opnemen in een studio? Dan vind je ook hier veel accessoires die je kunt gebruiken om je mooiste songs op te nemen. Basgitaren kopen online en veel meer is heel eenvoudig bij Van de Moer Instruments. Alles wordt, afhankelijk van leverancier, binnen enkele werkdagen geleverd. Is je bestelling boven de € 50? Dan worden er geen vervoerskosten aangerekend. Is het minder dan € 50, dan betaal je € 10 verzendkosten.

Ontdek onze promo's op basgitaren

Je basgitaar kopen online, dat hoeft niet duur te zijn! In elke categorie vind je steeds een promohoek terug waar er veel instrumenten met korting worden aangeboden. Daarnaast zijn er steeds tal van instrumenten aan verschillende prijzen aanwezig. Zo zijn er voor de starters en de gevorderden onder ons steeds verschillende mogelijkheden. Hou onze webshop in de gaten voor de laatste promo's!