DJ-Headphones

DJ-Headphones

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Pioneer DJ HRM-5
    € 109,00
  2. Pioneer DJ HRM-6
    € 169,00

Koptelefoon kopen bij Van de Moer Instruments

Hoe kies je de juiste koptelefoon? Alles hangt ervan af wat er voor jou precies belangrijk is.  Een DJ die op zoek is naar hoofdtelefoon stelt andere eisen dan iemand die een headphone zoekt om thuis op zijn gemak naar muziek wil luisteren.

Over ear headphone

Een over ear koptelefoon valt zoals de naam het zegt over je oren heen. Hierdoor kan je het omgevingsgeluid voor een groot deel uitschakelen. Ideaal voor luidruchtige omgevingen zoals openbaar vervoer of in drukke kantooromgevingen. Door de grote oorschelpen van een over ear koptelefoon moet je het volume minder hard zetten wat goed is voor je gehoor. Hij zit ook comfortabel omdat hij niet op je oren zelf drukt. Nadeel van een over ear headphone is dat hij groot is en dus meer plaats inneemt in je jas of tas.

On ear headphone

Een on ear koptelefoon rust op je oren waardoor er meer druk onstaat en je dit type koptelefoon mogelijks minder lang kan verdragen. Doordat de oorschelpen kleiner en lichter zijn dan een over ear versie is het omgevingsgeluid meer hoorbaar. De on ear headphone is makkelijker op te bergen dan een over ear headphone.

DJ Headphone

Bij Van de Moer vind je een ruimte keuze DJ koptelefoons van Pioneer DJ. Een DJ headphone is speciaal ontworpen voor het gebruiksgemak van de DJ. Het is een over ear headphone die comfortabel zit en waarvan de oorschelpen draaibaar zijn.

Open of Gesloten Hoofdtelefoon?

Een gesloten hoofdtelefoon of closed headphones dempt het geluid zowel van binnen als van buiten. Dit is ideaal als het muisstil moet zijn voor je medebewoners of als je opnames maakt in je studio. Het geluid van je hoofdtelefoon mag namelijk niet terug in de microfoon terechtkomen.

Een open hoofdtelefoon geeft een meer natuurgetrouw geluid, maar het nadeel is dat hij dus ook geluid lekt naar buiten.

Headphone merken

Bij Van de Moer Instruments vind je een hoofdtelefoon en studioapparatuur aan betaalbare prijzen. Van de Moer Instruments heeft headphones voor Studio, Podium, DJ en Instrumenten.

Koptelefoon promoties

Ben je op zoek naar koptelefoon met korting? Hier vind je een overzicht van alle artikelen met korting uit verschillende categorieën van hoofdtelefoons.

Muziekwinkel

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Dat kan via ons contactformulier.

Heb je liever een persoonlijke aanpak? Dan heten wij je van harte welkom in een van onze fysieke winkels in Aalst, Antwerpen, Kortrijk, Leuven, Geraardsbergen , Gent of Groningen. Tot binnenkort?