Gitaar & Bas

Gitaar & Bas

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 2624

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 2624

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gitaar kopen? Online bij Van de Moer Instruments!

Ben jij een beginnende of professionele gitarist? Dan kun je vast en zeker terecht bij Van de Moer Instruments. Wij bieden een ruim assortiment instrumenten aan waaronder gitaren en andere snaarinstrumenten. Zo vind je in ons assortiment:

Onder onze gitaarmerken vind je onder meer toppers zoals Alhambra, Hudson, Jackson, Salvador Cortez, Vintage, Stagg en Yamaha. Willen de allerkleinste een instrument bespelen? Daarvoor heeft Van de Moer Instruments kleinere kindergitaren: ½ tot ¾ en 4/5 zijn ook beschikbaar in onze winkel. 

Niet enkel de snaarinstrumenten zelf, maar ook verschillende accessoires zijn beschikbaar in de webshop: gitaar- en basversterkers kan je er onder meer kopen van de merken Marshall, Blackstar, Hughes & Kettner, Fender en Eden. Eveneens gitaaronderdelen, gitaarversterkers, kabels, statieven, tassen, voedingen en snaren kun je online kopen bij Van de Moer Instruments. Wil je een gitaar kopen? Online in de webshop van Van de Moer Instruments! Wij voorzien een laagste prijs- en kwaliteitsgarantie. Als het gewenste product zich in ons magazijn bevindt, dan heb je het na 1 tot 3 dagen bij jou in huis!

Ontdek ons ruim aanbod gitaren

Van de Moer Instruments is jouw muziekpartner voor alle soorten instrumenten. Daarnaast zijn er ook verschillende producten om je te voorzien van het beste licht en geluid. Heb je ambities om je gitaarskills op te nemen in een studio? Dan vind je bij Van de Moer Instruments verschillende microfoons, hoofdtelefoons, maar ook software om alles perfect op te nemen. Alles voor je gitaar of andere snaarinstrumenten kan dus heel eenvoudig bij Van de Moer Instruments.   

Van de Moer Instruments: jouw muziekpartner

Jouw gitaar kopen online bij Van de Moer Instruments kan ook met korting. Ga eens een kijkje nemen bij de promo gitaar en bas en vind zo verschillende instrumenten met korting. Zo betaal je nog minder voor je favoriete instrumenten. Van de Moer Instruments biedt daarbij minimaal 3 jaar garantie en geven professioneel advies. Is je instrument beschadigd en heeft het nood aan een herstelling? Van de Moer Instruments heeft een eigen hersteldienst waar je met elk instrument terecht kunt. Twijfel niet meer en neem een kijkje in het ruime aanbod van Van de Moer Instruments!