Mondharmonica

Mondharmonica

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 64

Van hoog naar laag sorteren

Mondharmonica kopen online bij Van de Moer Instruments

De mondharmonica, ook wel gewoon harmonica genoemd, is een blaasinstrument uit de familie van de vrije rietinstrumenten. Wereldwijd wordt dit kleine instrument gebruikt in verschillende muziekgenres, voornamelijk in blues en jazz. Er zijn verschillende types mondharmonica's: diatonische, chromatische en octaaf zijn de belangrijkste types. Wil je een mondharmonica kopen online? Neem dan zeker een kijkje in ons assortiment. Je vindt er een hele resem diatonische en chromatische mondharmonica's van het merk Hohner. De populairste mondharmonica is de Hohner Blues Harp MS in stemming C-majeur en met een unieke warme en krachtige sound. Dit instrument heeft een kam van doussie, een Afrikaans hardhout, en opgeschroefde messingstemplaten in een 'sandwichconstructie'. Ga op ontdekkingstocht in onze webshop en kijk en vergelijk de verschillende soorten en types mondharmonica's.   

Meer dan enkel mondharmonica's bij Van de Moer Instruments

Je kunt bij Van de Moer Instruments niet alleen een mondharmonica online kopen, maar ook allerlei andere blaasinstrumenten, zoals klarinetten, fluiten, saxofoons, trompetten, melodica, trombones, tuba's, … Kijk rustig rond en vind in ons brede gamma jouw volgende muziekinstrument! Graag een kijkje nemen in onze winkels? Kom gerust langs! Je vindt ons in Aalst, Antwerpen, Gent en Geraardsbergen.  

Hohner: hét merk voor mondharmonica's

In ons assortiment vind je harmonica's van het Duitse merk Hohner. Dit bedrijf bestaat sinds 1857. De oprichter was Matthias Hohner, een man die was opgeleid tot horlogemaker. Hij besloot echter zich te specialiseren in mondharmonica's en accordeons. In de eerste helft van de 20e eeuw kende het bedrijf haar hoogtepunt. Vandaag bestaat het bedrijf nog altijd en is het dé producent van mondharmonica's en accordeons wereldwijd. Wil je een mondharmonica kopen online van het merk Hohner maar weet je nog niet precies welk model? Contacteer ons dan en we helpen je om de juiste keuze te maken.