Van de Moer Instruments Gent

Muziekwinkel Gent: Van de Moer Instruments 

Langs de Kasteellaan in Gent vind je Van de Moer Gent. Deze locatie is al langer bekend als dé bestemming voor muziekliefhebbers. De muzikale erfenis van deze straat wordt voortgezet door Van de Moer Gent, een muziekparadijs dat gekend is om zijn uitgebreide aanbod en deskundige service. 

 

Pianowinkel Gent 

 

Van de Moer Gent is als een oase voor pianoliefhebbers. Deze pianowinkel herbergt een prachtige collectie akoestische en digitale piano's, klaar om jouw muzikale reis te begeleiden. Of je nu een klassiek getrainde pianist bent of net je eerste riedeltjes leert, hier vind je het instrument dat helemaal jouw ding is.  

 

Gitaarwinkel Gent 

 

Als gitaarwinkel steekt Van de Moer Gent er met kop en schouders bovenuit. De collectie elektrische, akoestische en klassieke gitaren is bijzonder uitgebreid. Of je nu de rauwe klank van een elektrische gitaar verkiest of de warmte van een akoestische gitaar of klassieke gitaar, hier vind je jouw perfecte partner voor het creëren van prachtige muziek. 

 

Keyboards en Synths in Gent 

 

Creatieve geesten die zich wagen aan elektronische muziek vinden hun thuis bij Van de Moer Gent. Met een opvallende collectie keyboards en synthesizers biedt deze winkel een breed spectrum aan klanken en mogelijkheden, waarmee je je muzikale horizon kunt verkennen en uitbreiden. 

 

DJ en High-Tech Gent 

 

Voor degenen die zich aangetrokken voelen tot het draaien van platen en het mixen van tracks, biedt Van de Moer Gent een opmerkelijke selectie DJ- en high-tech apparatuur. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je mixvaardigheden te perfectioneren en je publiek te laten dansen. 

 

Drumwinkel Gent 

 

Ook drummers vinden hun muzikale schat bij Van de Moer Gent. De drumwinkel biedt een uitgebreide selectie drumstellen, percussie-instrumenten en accessoires die de ritmische ziel in elke drummer zullen prikkelen. Of je nu een beginner bent die de eerste slagen maakt of een doorgewinterde professional, hier vind je de juiste uitrusting om jouw ritmes te laten galmen. 

 

Piano Huren Gent 

 

Als je op zoek bent naar een piano om te huren of aan te schaffen via huurkoop, dan kan je ook terecht bij onze muziekwinkel in Gent. Er bestaan verschillende opties en mogelijkheden; onze medewerkers helpen je graag verder voor een voordelige oplossing op maat. Een akoestische piano huur je al vanaf 50,- per maand! 

 

Gitaar Herstellen Gent

 

Bij Van de Moer Gent kan je ook steeds terecht voor allerhande gitaarherstellingen. Of het nu gaat om een volledige afstelling, het inbouwen van nieuwe pickups, een refinish,... Onze ervaren luthiers weten hier zeker raad mee! Zij overlopen samen met jou wat de mogelijkheden zijn en werken steeds transparant en in vertrouwen. 

 

Advies op maat 

 

Eén van de troeven van Van de Moer Gent is het team van specialisten met jarenlange ervaring. Deze gepassioneerde professionals begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om naar jouw behoeften te luisteren. Of je nu advies nodig hebt bij het kiezen van het juiste instrument, technische vragen hebt of gewoon wilt praten over je muzikale visie, het team staat klaar om je te begeleiden. 

 

Bij Van de Moer Gent geloven we dat de zoektocht naar het ideale muziekmateriaal een persoonlijke queeste is. Ons team is toegewijd om je te helpen bij elke stap van deze reis. Of je nu een professionele muzikant bent of gewoon je passie wilt verkennen, we staan klaar om je te begeleiden en je muzikale visie te verwezenlijken. 

 

Van de Moer Gent: Jouw Partner in Muziek 

 

Van de Moer Gent, gelegen aan de Kasteellaan, is niet zomaar een muziekwinkel - het is jouw partner in het ontdekken van de prachtige wereld van muziek. Of je nu op zoek bent naar een piano, gitaar, keyboard, synthesizer, DJ-apparatuur of high-tech gadgets, hier vind je wat je zoekt, samen met de expertise en zorgzame ondersteuning van een team dat echt om jouw muzikale succes geeft. 

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Gent!
Adres: Kasteellaan 1-3 9000 Gent
Bel ons: +32 93 28 53 78
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map