Gitaar & Bas Sets

Gitaar & Bas Sets

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 18

Pagina

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Gitaar- en bassets kopen? Bij Van de Moer Instruments

Alle begin is moeilijk, maar daar helpt Van de Moer Instruments je alvast. Wil je graag beginnen gitaar spelen maar weet je niet goed wat je allemaal nodig hebt? Gitaar- en bassets kopen online is daarvoor ideaal. Deze pakketten bestaan uit een goede beginnersgitaar of een basgitaar met daarbij de nodige accessoires. Dat zijn een hoes, stemapparaat om steeds de juiste toonhoogte te hebben, plectrums, eventueel DVD of boek met wat uitleg. Interesse in een elektrische gitaren of basgitaren? Dan zit daarbij ook steeds een goede oefenversterker. Deze pakketten zijn handig omdat je zo zeker niets vergeet en de prijs is uiteraard lager dan wanneer je alles apart koopt. Dat is best een goed idee als het jouw eerste gitaar is. Later kun je gaan ontdekken welke (duurdere) gitaren goed bij je passen.   

Van de Moer Instruments: de juiste combinatie

Bij Van de Moer Instruments kun je gitaar- en bassets kopen online maar ook veel meer als dat. Je vindt er een uitgebreid gamma aan verschillende soorten instrumenten. Van klassiek tot modern, er is voor elk wat wils. Zo zijn er verschillende gitaren, toetsinstrumenten, blaasinstrumenten, orgels, DJ-producten, drums en veel meer. Hou je van het licht en geluid tijdens optredens? Ook voor jou heeft Van de Moer Instruments heel wat in petto. Neem alvast een kijkje bij de licht- en geluidafdeling.

Promo gitaar- en bassets

Om het nog beter te maken kun je ook gitaar- en bassets kopen online met korting. Neem een kijkje in de promotionele hoek en vind interessante kortingen. Als je graag up te date blijft met onze acties en andere interessante weetjes, dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief. Je ontvangt één maal per maand een mailtje met daarin de laatste acties en leuke weetjes. Inschrijven kan via de knop onderaan waar je je e-mailadres kunt invullen.