Leslie Kasten

Leslie Kasten

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Hammond L3300
    € 2.890,00
  2. Hammond 2101 mk2
    € 2.395,00

Een leslie speaker kopen online? Ontdek het bij Van de Moer Instruments!

Heb je al eens gehoord van een leslie speaker? Hij wordt ook wel de ’Rotary speaker’ genoemd. Het is een soort luidspreker uit de jaren 40, ontworpen door ene Don Leslie. Het doel? De speaker aansluiten op je orgel of ander klavier om zo een levendiger geluid te laten klinken met een ruig randje. Dit zorgt voor een verrassend effect, mede doordat het geluid in (een roterende) beweging wordt gezet. Ben je op zoek naar jouw ideale speaker? Een leslie speaker kopen online, dat doe je bij Van de Moer Instruments!

Orgels, leslie kasten en zoveel meer

Bij Van de Moer kan je terecht voor allerlei zaken om jouw muzikale carrière te laten schitteren. Een orgel of leslie speaker kopen? Online kan je kennismaken met ons ruime aanbod.

Of je kan eens dag komen zeggen in een van onze muzikale winkels in Gent, Aalst, Antwerpen of Geraardsbergen. Naast accessoires voor orgels bieden wij ook een heleboel andere muziekinstrumenten, studio gear, geluidinstallaties en muziekboeken aan. Voor elk wat wils!

Van de moer Instruments, jouw partner voor muzikale apparatuur

Iets op onze webshop gezien dat jij absoluut nodig hebt? Plaats het artikel in je winkelmand, kies een betaalmethode naar wens en wacht vol spanning af tot jouw muziekinstrument of apparatuur bij jou is gebracht. Hulp nodig bij een leslie speaker kopen online of op zoek naar muzikaal advies? Je kan ons steeds contacteren zodat wij je kunnen helpen op maat van jouw noden. Wil je maandelijks interessante nieuwtjes lezen uit de muziekwereld of onze promoties in het oog houden? Dan raden we jou alvast aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Veel plezier!