Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Klassieke Orgels

Klassieke orgels, onze specialiteit

Bekijk onze realisaties

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 63 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Klassiek orgel kopen: online bij Van de Moer Instruments

klassiek orgel online kopen

Sinds jaar en dag is Van de Moer Instruments dé specialist in het verdelen, plaatsen, verhuren en herstellen van klassieke orgels. Sinds 1979, toen de winkel nog ‘Orgelmelodie’ heette, is Van De Moer Instruments de referentie op het gebied van orgels. Een klassiek orgel kopen online doe je dan ook bij Van de Moer Instruments. 

Orgels zitten bij de Van de Moers in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder, als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van De Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van Domus en Johannus, merken die een unieke positie hebben veroverd in de wereld van het orgel door hun unieke kwaliteit en afwerking en hun niet aflatende research naar nieuwe technologieën die hun instrumenten naar nog grotere hoogten tillen. Bovendien zijn er heel wat concertorganisten die nauw samenwerken met Van De Moer Instruments. Ook zij vertrouwen op hun service en know-how. 

Van de Moer Instruments: voor al jouw instrumenten

Een klassiek orgel kopen online, en uiteraard ook alle andere instrumenten, is heel eenvoudig en veilig bij Van de Moer Instruments. Geen idee welk orgel het beste bij jou past? Van de Moer Instruments voorziet de mogelijkheid om een orgel GRATIS voor een periode uit te proberen in je vertrouwde omgeving. Wij leveren gratis het orgel, jij test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk of huis, volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting. 

Promoties van klassieke orgels

Wil je een klassiek orgel kopen online met korting? Daarvoor kan je ook terecht bij Van de Moer Instruments. Onder de categorie promoties vind je telkens alle instrumenten met korting. Vergeet je ook niet in te schrijven op onze nieuwsbrief, want dan krijg je maandelijks de laatste promoties van Van de Moer Instruments.

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 9.999,99 (36)
 2. € 10.000,00 - € 19.999,99 (20)
 3. € 20.000,00 - € 29.999,99 (4)
 4. € 30.000,00 en daar boven (3)
Merk
 1. Domus (19)
 2. Johannus (25)
 3. Viscount (19)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Domus
 2. Johannus
 3. Viscount
Prijs
 1. 88
  37995
Promotie
 1. On Sale (7)