Van de Moer Instruments Aalst

Muziekwinkel Aalst: Van de Moer Instruments - Jouw Thuis voor Muziek 

Aalst is de stad van carnaval, maar er prijkt ook een muzikale schat: Van de Moer Instruments, voorheen bekend als 'Orgelmelodie', is er immers dé muziekwinkel die een brede waaier aan kwaliteitsinstrumenten aanbiedt, gepaard met een persoonlijke en warme benadering. Of je nu een doorgewinterde klassieke muzikant bent of een energieke rocker, deze muziekwinkel heeft alles wat je zoekt, zowel fysiek in de winkel als online in de webshop. Het assortiment omvat A-merken en verleidelijke aanbiedingen die elke muzikant zullen bekoren. 

Gitaarwinkel Aalst 

Voor gitaarliefhebbers is Van de Moer Instruments een ware oase. Je vindt er niet alleen akoestische, elektrische en klassieke gitaren in alle vormen en maten, maar ook alle accessoires waar een gitarist blij van wordt. Denk maar aan gitaareffecten, gitaarversterkers, kabels, statieven en zo veel meer. En het leuke is: in de winkel in Aalst kan je alles in een vrije sfeer uittesten en is geen vraag te veel! Onze gitaarspecialisten staan je met veel plezier te woord bij elke gitaarvraag. Of het nu gaat om pickups, snaren, effecten, plectrums of gelijk welk gitaaraccessoire: zij weten wel raad! 

Pianowinkel Aalst 

Ook pianisten zullen zeker hun gading vinden bij Van de Moer Instruments. De collectie omvat prachtige akoestische en digitale piano's, keyboards, synthesizers en zo veel meer. Of je nu een meesterpianist bent of net begint, bij Van de Moer Instruments ben je aan het juiste adres. Onze pianospecialisten zijn échte muzikanten die graag luisteren naar jouw noden en vragen om je zo een volledig gepast advies te kunnen geven.  

 

Drumwinkel Aalst

Van de Moer Instruments in Aalst is ook een echte drumwinkel: je kan er akoestische en digitale drumstellen vinden, percussie, drumaccessoires en zo ongeveer alles wat een drummer kan begeren.  

DJ-winkel Aalst 

Voor degenen die de dansvloer tot leven willen brengen, heeft Van de Moer Instruments een speciale collectie DJ-apparatuur. Hier vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte mix te creëren, van draaitafels en mixers tot controllers en hoofdtelefoons. 

Gitaar Herstellen Aalst

Bij Van de Moer stopt de service niet bij de verkoop. Je kan bij ons immers altijd terecht voor allerhande herstelling. Voor de herstellingen van gitaren werken we met een gediplomeerde en ervaren gitaarbouwer die jouw instrument de beste zorgen kan geven. 

Een Thuis voor Muzikanten 

Maar Van de Moer Instruments is meer dan alleen een winkel. Het draait niet alleen om producten, maar ook om service, mensen en het samen muzikant zijn. Bij elke aankoop, of het nu een gitaar, piano, keyboard, microfoon of drumstel is, kun je rekenen op toegewijde medewerkers die technische en andere ondersteuning bieden. De klantenservice stopt niet bij de verkoop - het is een voortdurende relatie. Bij Van de Moer Instruments kun je niet alleen instrumenten kopen, maar ook je passie delen met gelijkgestemde muzikanten. De winkel nodigt uit tot experimenteren en uitproberen in een vrije sfeer. 

 

Kom langs voor advies, om nieuwe instrumenten te ontdekken of om simpelweg je liefde voor muziek te delen. Hier draait alles om het verrijken van jouw muzikale reis. 

 

 

 

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Aalst!
Adres: Moorselbaan 122 9300 Aalst
Bel ons: +32 53 21 37 29
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map