Cornet

Cornet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cornet kopen online bij Van de Moer Instruments

De cornet behoort tot de familie van de koperen blaasinstrumenten en heeft veel weg van de bugel en de trompet. In vergelijking met de bugel, is de cornet wel moeilijker te bespelen door zijn V-vormige mondstuk. Qua uiterlijk lijkt de cornet dan weer het meeste op de trompet. Op gebied van klank, ligt de cornet eerder tussen deze twee soortgenoten. Eén ding is wel duidelijk: de cornet is het meest bespeelde instrument onder de koperblazers. Bovendien is hij de kleinste van de traditionele koperinstrumenten. Ben jij geprikkeld door dit mooie instrument? Een cornet kopen online kun je doen bij Van de Moer Instruments!

Jouw partner in blaasinstrumenten

Ben jij een fervent speler van blaasinstrumenten? Je hart ophalen doe je zeker bij Van de Moer Instruments. Saxofoons, trompetten, klarinetten, fluiten, maar ook minder bekende blaasinstrumenten zoals een tuba, trombone of bugel vind je bij ons. En dat is nog niet alles want ook voor andere instrumenten kun je bij ons terecht. Wil je een bandje oprichten? Kom eens langs in een van onze winkels. Je vindt er alle instrumenten onder één dak! Eerder op zoek naar professioneel en deskundig advies voor de aankoop van je nieuwe instrument? Geen probleem, wij helpen je graag veder. Ook tips in verband met onderhoud van je instrument geven we je mee.

Veilig en eenvoudig aankopen

Wil je veilig en eenvoudig een cornet kopen online? Via onze webshop loopt je aankoop van een leien dakje. Je kunt natuurlijk eerst het instrument komen testen in een van onze winkels. Wij zijn gevestigd in Aalst, Antwerpen, Geraardsbergen en Gent. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail, het online contactformulier of bel naar een van onze medewerkers. Bovendien vind je op onze website alles over herstellingen, verzending van je instrument en garantievoorwaarden. Neem zeker een kijkje!