Trombone

Trombone

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Trombone kopen online bij Van de Moer Instruments

De trombone is een blaasinstrument dat behoort tot de familie van de trompet. Daarnaast behoort de trombone tot het scherpe koper. Scherp koper heeft een scherpe en schelle klank, in tegenstelling tot het zachte koper. Deze groep blaasinstrumenten, zoals de bugel bijvoorbeeld, heeft een zachtere en ronde klank.

Net zoals de trompet verandert de toonhoogte van de trombone door het in- en uitschuiven van de buislengte. Je kent de trombone misschien eerder als een schuiftrompet, want zo wordt hij ook wel genoemd in de volksmond. Theoretisch is dit niet helemaal correct want de schuiftrompet behoort tot een ander koperinstrument. De bekendste varianten van de trombone zijn de tenor- , bas- en alttrombone. De trombone: is het iets voor jou? Ontdek het samen met ons! Een elegante trombone kopen online doet u met een gerust hart bij Van de Moer Instruments.

Mooie collectie blaasinstrumenten

Je collectie blaasinstrumenten verder uitbreiden? Dat kan want naast trombones hebben wij ook een ruime collectie aan saxofoons, fluiten, klarinetten en trompetten. Hou bovendien regelmatig onze promopagina in het oog. Wie weet vind je er binnenkort wel een mooi pareltje! Je collectie aanvullen kan natuurlijk ook met accessoires zoals statieven, reinigings- of onderhoudskitten, … neem zeker eens een kijkje op onze webshop!

Van beginnende tot professionele muzikant

Bij Van de Moer Instruments beschikken wij over een breed assortiment trombones in verschillende prijsklassen; van beginnende tot professionele trombonist. Heb je nog twijfels over welke trombone het beste bij jou past? De echte muzikanten bij Van de Moer Instruments staan je graag bij. In onze webshop kun je jouw trombone kopen online. Toch liever in de winkel? Geen probleem. We verwachten jou!