Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Percussie

Artikelen 1 tot 36 van 279 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 279 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Percussie-instrumenten kopen: online bij Van de Moer Instruments

Fan van percussie-instrumentenOnline kopen kan je doen bij Van de Moer Instruments. De percussie instrumenten zijn de kleinere slagwerken. Die zijn meestal afkomstig uit niet-Westerse culturen, maar worden wel gebruikt in orkesten en bands over heel de wereld. De instrumenten kunnen onderverdeeld worden in twee groepen: idiofonen en membranofonen. De idiofonen zijn gemaakt van materialen die klankrijk zijn en kunnen dus zelf hoorbare trillingen maken wanneer erop geslaan, getokkeld, gewreven of geblazen wordt. Denk aan triangels, een mondharp of een mondharmonica als getokkelde idiofonen. De membranofonen aan de andere kant produceren geluid dankzij de trilling van de gespannen membranen. Die percussie-instrumenten produceren geluid door de aanwezigheid van een gespannen membraan of een vel dat trilt. Die trilling kan op verschillende manieren ontstaan. Enerzijds bestaan er geslagen membranofonen. De bongo, conga en tamboerijn zijn daar voorbeelden van. Die zien eruit als trommels en zijn voorzien van een vel waarop geslagen moet worden. Anderzijds zijn er nog getokkelde, geblazen en gewreven membranofonen, al komen die exemplaren minder voor dan de geslagen varianten.     

Van de Moer Instruments: voor je instrumenten en accessoires

Bij Van de Moer Instruments moet je zijn als je op zoek bent naar percussie-instrumenten. Kopen online is voortaan ook mogelijk! Je kan in de webshop eveneens terecht voor heel wat andere instrumenten. Verknocht aan gitaren? Fan van de piano? Je vindt er ook klassieke orgels, jazz orgels, drums, klarinetten, fluiten, saxofoons, mondharmonica's en trompetten. Ben je een beginnend dj en wil je graag starten met een versterker, een hoofdtelefoon, een mixer of een dj-set? Van de Moer Instruments biedt ook verlichting, accessoires, software, studio monitors en recorders aan. Bestellen online is eenvoudig: voeg alles toe aan je winkelmandje en ga voort met je betaling. 

Promoties percussie-instrumenten

Percussie-instrumenten online kopen doe je bij Van de Moer Instruments bovendien met korting! Naast een gratis verzending geniet je er ook van heel wat promoties. Als je op de hoogte wilt blijven van onze acties en andere weetjes over de muziekinstrumenten, dan kan je je inschrijven op onze nieuwsbrief. Maandelijks ontvang je dan al het belangrijk nieuws omtrent het Van de Moer Instruments nieuws!

Winkelen per

Selectie verfijnen

Prijs
 1. € 0,00 - € 99,99 (224)
 2. € 100,00 - € 199,99 (35)
 3. € 200,00 - € 299,99 (15)
 4. € 300,00 - € 399,99 (1)
 5. € 400,00 en daar boven (3)
Merk
 1. Roland (2)
 2. Stagg (59)
 3. Sabian (1)
 4. Tanga (3)
 5. Tama (3)
 6. Remo (20)
 7. Angel (2)
 8. Sonor (1)
 9. Meinl (138)
 10. Latin Percussion LP (1)
 11. Goldon (2)
 12. Larosa (1)
Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Angel
 2. Goldon
 3. Larosa
 4. Latin Percussion LP
 5. Meinl
 6. Remo
 7. Roland
 8. Sabian
 9. Sonor
 10. Stagg
 11. 2 meer tonen
Prijs
 1. 2
  425
Promotie
 1. On Sale (5)