Verzenden en bezorgen

Van de Moer Instruments werkt voor de verzending van je bestelling met bpost en UPS.

Levertijden

De levertijd van jouw product kan variëren en hangt af van waar het product zich op dat moment bevindt (ons magazijn of dat van de leverancier). Bevindt jouw product zich in ons magazijn, dan kan je het product bij jouw thuis verwachten binnen de 1 tot 3 werkdagen (voor bestellingen binnen België, buitenlandse zendingen kunnen iets langer in beslag nemen). Verkies je om het product zelf op te halen in de winkel, dan kan dat diezelfde dag nog, uiteraard afhankelijk van onze openingsuren. Bevindt je product zich in het magazijn van de leverancier, dan zal de bestelling zo een 3 tot 7 werkdagen onderweg zijn. Bij sommige producten worden wij niet automatisch op de hoogte gesteld van de voorraadstatus. In dit geval neem je best contact op met ons: wij kunnen de levertijd van jouw specifiek product snel opvragen. De kans is groot dat de levertijd niet afwijkt van deze van andere producten.

De aangegeven levertijden op de site gelden in alle gevallen als indicatie, de actuele levertijden kunnen hiervan afwijken door externe of onvoorziene factoren. Bovendien dient men rekening te houden met de openingsuren en -dagen van de winkel: het order kan immers niet worden verwerkt wanneer de winkel gesloten is en de medewerkers niet aanwezig zijn.

Ons contacteren in verband met levertijden kan via mail, onze speciale daartoe ontwikkelde form op de website of via 053/21.37.29.

Bezorging aan huis

Het tijdstip waarop jouw bestelling aan je deur wordt aangeboden is afhankelijk van de vervoerders (respectievelijk B-Post of UPS). Wanneer je niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden zullen zij een bericht achterlaten met instructies hoe je jouw pakket alsnog kan laten leveren.

Bij levering dien je ook te tekenen voor ontvangst. Je bent zelf verantwoordelijk als je derden laat tekenen voor ontvangst. Vertoont de verpakking beschadigingen dien je bij de tekening voor ontvangst gewag te maken van die schade. Deze melding is noodzakelijk indien deze levering in retour moet genomen worden.

Leveringskosten

Voor verzendingen boven de 50 euro betaal je binnen België en Nederland geen verzendingskosten.

Land Kosten Min. bestelwaarde voor gratis verzending
België 10 EUR 50 EUR
Nederland 10 EUR 50 EUR
Frankrijk 15 EUR 250 EUR
Duitsland 15 EUR 250 EUR
Luxemburg 15 EUR 250 EUR
Verenigd Koninkrijk 15 EUR 500 EUR
Oostenrijk 20 EUR 500 EUR
Denemarken 20 EUR 500 EUR
Finland 20 EUR 500 EUR
Italië 20 EUR 500 EUR
Portugal 20 EUR 500 EUR
Spanje 20 EUR 500 EUR
Zweden 20 EUR 500 EUR
Tsjechië 25 EUR 500 EUR
Ierland 25 EUR 500 EUR
Polen 25 EUR 500 EUR
Slovakije 25 EUR 500 EUR

Levering en plaatsing piano's

Het leveren en plaatsen van je piano, met inbegrip van montage en stemmen, gebeurt door ons persoonlijk en is VOLLEDIG GRATIS binnen België en Nederland (voor Nederland alleen geldig voor aankopen boven de 1.000 euro). Opgelet: piano’s worden standaard enkel geleverd op het gelijkvloers. Niet het geval? Neem contact op met Van de Moer Instruments.