Verzenden & bezorgen

Levertijden

De levertijd van jouw product kan variëren en hangt af van waar het product zich op dat moment bevindt (ons magazijn of dat van de leverancier). Bevindt jouw product zich in ons magazijn, dan kan je het product bij jouw thuis verwachten binnen de 1 tot 3 werkdagen (voor bestellingen binnen België, buitenlandse zendingen kunnen iets langer in beslag nemen). Verkies je om het product zelf op te halen in de winkel, dan kan dat diezelfde dag nog, uiteraard afhankelijk van onze openingsuren. Bevindt je product zich in het magazijn van de leverancier, dan zal de bestelling zo een 3 tot 7 werkdagen onderweg zijn. Bij sommige producten worden wij niet automatisch op de hoogte gesteld van de voorraadstatus. In dit geval neem je best contact op met ons: wij kunnen de levertijd van jouw specifiek product snel opvragen. De kans is groot dat de levertijd niet afwijkt van deze van andere producten.

De aangegeven levertijden op de site gelden in alle gevallen als indicatie, de actuele levertijden kunnen hiervan afwijken door externe of onvoorziene factoren. Bovendien dient men rekening te houden met de openingsuren en -dagen van de winkel: het order kan immers niet worden verwerkt wanneer de winkel gesloten is en de medewerkers niet aanwezig zijn.

https://www.vandemoer.be/nl/contact

Bezorging aan huis

Het tijdstip waarop jouw bestelling aan je deur wordt aangeboden is afhankelijk van de vervoerders. Wanneer je niet thuis bent wanneer het pakket wordt aangeboden zullen zij een bericht achterlaten met instructies hoe je jouw pakket alsnog kan laten leveren.

Bij levering dien je ook te tekenen voor ontvangst. Je bent zelf verantwoordelijk als je derden laat tekenen voor ontvangst. Vertoont de verpakking beschadigingen dien je bij de tekening voor ontvangst gewag te maken van die schade. Deze melding is noodzakelijk indien deze levering in retour moet genomen worden.

Leveringskosten

Voor verzendingen boven de 50 euro betaal je binnen België en Nederland geen verzendingskosten.

Land Kosten  Min. bestelwaarde voor gratis verzending
België 10 EUR 69 EUR
Nederland 10 EUR 69 EUR
Frankrijk 15 EUR 250 EUR
Duitsland 15 EUR 250 EUR
Luxemburg 15 EUR 250 EUR
Verenigd Koninkrijk 15 EUR 500 EUR
Oostenrijk 20 EUR   500 EUR
Denemarken 20 EUR   500 EUR
Finland 20 EUR   500 EUR
Italië 20 EUR  500 EUR
Portugal 20 EUR  500 EUR
Spanje 20 EUR  500 EUR
Zweden 20 EUR  500 EUR
Tsjechië 25 EUR 500 EUR
Ierland 25 EUR 500 EUR
Polen 25 EUR 500 EUR
Slovakije 25 EUR 500 EUR

 

Montagedienst Instrumenten

De levering van je aankoop is gratis binnen België en Nederland volgens bovenstaande tabel. De standaard levering gaat uit van een levering tot aan de deur in ongemonteerde staat. Wens je het instrument echter gemonteerd en geïnstalleerd in de woning, dan kan je beroep doen op onze montagedienst. Deze dienst levert, installeert en monteert je instrument persoonlijk bij je thuis (op het gelijkvloers, zonder obstakels) en kost 90 euro. De verpakking en het bijhorende afval nemen we (indien gewenst) ook weer mee. Voor levering en montage in het buitenland of bij specifieke situaties die de montage bemoeilijken (bv. op een verdiep, of met obstakels) neem je best even contact met ons op. Wij werken dan graag een oplossing op maat voor je uit. Neem contact op met Van de Moer Instruments.