Van de Moer Hasselt

Van de Moer Instruments: de ‘Pick & Play’ Muziekwinkel in Hasselt

 

 

Welkom bij Van de Moer Instruments Hasselt, de ‘Pick & Play’ muziekwinkel. In ‘Café Café, de locatie bekend als muziekbar en concertzaal, vind je voortaan een leuke music corner van Van de Moer Instruments. Hier vind je niet alleen een uitgebreide selectie van muziekinstrumenten, maar ook alle accessoires die een muzikant nodig heeft om te schitteren. 

 

Compleet Assortiment Accessoires voor Muzikanten 

 

In de Pick & Play Store van Van de Moer Instruments Hasselt kun je alles vinden wat je nodig hebt om je muzikale reis te ondersteunen. Van snaren en drumstokken tot kabels, pedalen en meer – je pikt het allemaal op in Van de Moer Hasselt. 

 

Online Bestellingen Afhalen 

Is online winkelen meer jouw stijl? Geen probleem! Van de Moer Instruments ‘Pick & Play’ Hasselt fungeert ook als handig afhaalpunt voor al je online bestellingen. Zo kun je je favoriete instrumenten en accessoires gemakkelijk oppikken en snel aan de slag gaan. 

 

Events, Demo's en Workshops 

In samenwerking met Café Café biedt Van de Moer Instruments Hasselt een scala aan evenementen, demo's en workshops aan. Hier kun je je passie voor muziek delen met gelijkgestemde zielen en je kennis uitbreiden. Of je nu geïnteresseerd bent in pianospel, gitaartechnieken, drumritmes of DJ-skills, er is voor elk wat wils. 

 

Pianowinkel, Gitaarwinkel, Drumwinkel en DJ-Winkel Hasselt

Van de Moer Instruments ‘Pick & Play’ Hasselt heeft voor elk type muzikant wat in petto. Of je nu de verfijnde klanken van een piano wilt verkennen, de dynamische riffs van een gitaar wilt beheersen, de ritmische drive van drums wilt voelen of de beats wilt laten bruisen met DJ-gear - hier vind je het allemaal. 

Van de Moer Instruments Hasselt is niet zomaar een winkel; het is een muzikale hub waar je je passie kunt cultiveren en je creativiteit kunt uiten. Ontdek de muziekwereld in al zijn facetten, van instrumenten tot accessoires en educatieve evenementen. Bij Van de Moer Instruments Hasselt draait alles om het delen van muziek en het ontdekken van nieuwe horizonten. 

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
Gesloten
17:00 - 22:00
17:00 - 22:00
17:00 - 22:00
17:00 - 22:00
17:00 - 22:00
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Hasselt!
Adres: Meldertstraat 40 3500 Hasselt
Bel ons: 011 72 08 70
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map