Gratis verzending naar België en Nederland vanaf € 50.×

Akoestische Gitaren

Artikelen 1 tot 36 van 502 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 36 van 502 in totaal

Van laag naar hoog sorteren

Akoestische gitaar kopen bij Van de Moer Instruments

akoestische gitaar online kopen

Een akoestische gitaar geeft een heel authentiek geluid. Die wordt ook wel de flattopgitaar genoemd. Akoestische gitaar kopen kan je zeker doen bij Van de Moer Instruments. Maar hoe kies je juist de juiste akoestische gitaar? Beginners kiezen eerder voor een goedkoper model, terwijl de oude rotten in het vak al snel duizenden euro's kan spenderen aan een nieuwe gitaar. Goedkopere gitaren zijn echter moeilijker te stemmen, wat kan zorgen voor demotivatie. Voor je eerste gitaar mag je rekenen op zo'n 300 euro. Dan kan je kiezen uit modellen van Fender, Stagg, LagAlvarez en Ibanez. Daarnaast kan je in de webshop van Van de Moer Instruments ook terecht voor gitaaraccessoires. Schaf je zeker een gitaarhoes en stemapparaat aan. Een starterspakket van Fender of Stagg is ook zeker een uitstekende keuze. Als je gitaarlessen wil volgen dan kan je hier terecht voor het aanleren van noten, akkoorden en technieken. Geen lessen nodig? Snuister dan als ervaren gitarist door het assortiment gitaren van Van de Moer Instruments. De topgitaren vind je hier van de merken Takamine en Martin.   

Van de Moer Instruments: voor elke gitarist

Bij Van de Moer Instruments vind je gitaren voor elke gitarist maar ook een heleboel andere instrumenten. Zo vind je er verschillende piano’s, drums, blaasinstrumenten en veel meer. Hou je van licht- en geluidtechniek? Dan heeft de muziekwinkel een mooi aanbod voor jou. Zo zijn er verschillende lampen, micro’s, versterkers, mixers, DJ-sets en veel meer. Zou je graag jouw muziek opnemen in een studio? Dan vind je daarvoor verschillende producten terug in de webshop zoals software, recorders, interfaces, etc. Akoestische gitaren kopen samen met al deze producten kan heel eenvoudig. Verzamel alles in je winkelmandje en je kan veilig afrekenen. Afhankelijk van de gekozen producten worden ze binnen enkele dagen reeds geleverd bij jou thuis.

Promo akoestische gitaren

Ben je in de ban van gitaren en ben je op zoek naar een akoestische gitaar? Kopen kan online op de webshop van Van de Moer Instruments of kom langs in een van onze winkels. Daarbovenop kan je in de promohoek een kijkje nemen of er leuke gitaren in promotie zijn. Zo kan je direct starten met gitaar spelen. Blijf je graag op de hoogte van promoties en interessante weetjes? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en blijf steeds up-to-date.