Akoestische Gitaren

Akoestische Gitaren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 477

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 477

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Akoestische gitaar kopen online bij Van de Moer Instruments

Een akoestische gitaar geeft een heel authentiek geluid. Die wordt ook wel de flattopgitaar genoemd. Jouw akoestische gitaar kopen online kun je zeker doen bij Van de Moer Instruments. Maar hoe kies je juist de juiste akoestische gitaar? Beginners kiezen eerder voor een goedkoper model, terwijl de oude rotten in het vak al snel duizenden euro's kan spenderen aan een nieuwe gitaar. Goedkopere gitaren zijn echter moeilijker te stemmen, wat kan zorgen voor demotivatie. Voor je eerste gitaar mag je rekenen op zo'n 300 euro.

Dan kun je kiezen uit modellen van Fender, Stagg, Lag, Alvarez, Yamaha en Ibanez. Daarnaast kun je in de webshop van Van de Moer Instruments ook terecht voor gitaaraccessoires. Schaf je zeker een gitaarhoes en stemapparaat aan. Een starterspakket van Fender of Stagg is ook zeker een uitstekende keuze. Als je gitaarlessen wil volgen dan kun je hier terecht voor het aanleren van noten, akkoorden en technieken. Geen lessen nodig? Snuister dan als ervaren gitarist gewoon meteen even door het assortiment akoestische gitaren, van topmerken als Takamine en Martin.

Voor elke gitarist wat wils

Bij Van de Moer Instruments vind je gitaren voor elke gitarist maar ook een heleboel andere instrumenten. Zo vind je er verschillende piano’s, drums, blaasinstrumenten en veel meer. Hou je van licht- en geluidtechniek? Dan heeft de muziekwinkel een mooi aanbod voor jou. Zo zijn er verschillende lampen, micro’s, versterkers, mixers, DJ-sets en veel meer. Zou je graag jouw muziek opnemen in een studio? Dan vind je daarvoor verschillende producten terug in de webshop zoals software, recorders, interfaces, etc. Akoestische gitaren kopen online samen met al deze producten kan heel eenvoudig. Verzamel alles in je winkelmandje en je kunt veilig afrekenen. Afhankelijk van de gekozen producten worden ze binnen enkele dagen geleverd bij jou thuis. Je bent makkelijk en snel geholpen!

Speciale promoties op akoestische gitaren

Ben je in de ban van gitaren en wil je een akoestische gitaar kopen online? Dat kan eenvoudig via de webshop van Van de Moer Instruments. Je kunt natuurlijk ook langskomen in een van onze winkels in Aalst, Antwerpen, Geraardsbergen en Gent! Daarbovenop kun je in de promohoek een kijkje nemen of er leuke gitaren in promotie zijn. Zo kun je direct starten met gitaar spelen. Blijf je graag op de hoogte van promoties en interessante weetjes? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief en blijf steeds up-to-date.