Klassieke Gitaren

Klassieke Gitaren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 93

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 93

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Klassieke gitaar kopen? Online bij Van de Moer Instruments

Klassieke gitaren zijn de voorlopers van verschillende andere Spaanse gitaren. Ze geven de authentieke geluiden om de mooiste melodieën mee te creëren. Wil je een klassieke gitaar kopen online? Dan ben je bij Van de Moer Instruments aan het juiste adres. Hier vind je verschillende soorten klassieke gitaren zoals klassieke gitaren in kleiner formaat, met of zonder pickup, voor studenten en veel meer. Je eerste klassieke gitaar mag gerust tussen 200 en 300 euro kosten. Voor de starters onder ons zijn er zelfs speciale starterspakketten in de aanbieding. Leerkrachten raden vooral de klassieke modellen van Alhambra 1C, Alhambra Z Naturel, Alhambra 3C, Salvador Cortez CC22, CC50 en CC60 aan. Een gitaar alleen is echter niet alles wat je nodig hebt. Een beschermhoes en stemapparatuur zijn heel erg handig om je gitaar overal mee te nemen en om te beschermen en met het stemapparaat kun je de klassieke gitaar op de juiste toonhoogte te zetten.   

Van de Moer Instruments: alles voor de muzikant

Bij Van de Moer Instruments vind je een heleboel instrumenten van verschillende genres. Zo zijn er naast gitaren ook blaasinstrumenten, toetsinstrumenten, orgels, drums, licht en geluid. Hou je van licht- en geluidstechnieken? Dan heeft Van de Moer Instruments ook heel wat voor jou in petto. Zo zijn er verschillende mixers, microfoons, DJ-sets en verlichting. Hou je van een bepaald instrument en wil je wat inspiratie opdoen om te spelen? In de categorie 'boeken' vind je heel wat boeken met songs om bepaalde instrumenten te leren bespelen. Je klassieke gitaren kopen is heel erg simpel bij Van de Moer Instruments. Je kiest de gitaar die jij graag wilt, plaatst hem in je winkelmandje en bestellen maar. Leveringen vanaf 50 euro zijn helemaal gratis. 

Promoties op klassieke gitaren en meer

Hou je van kortingen en promoties? Bij elke categorie van instrumenten vind je telkens een promohoekje terug. Zo kun jij je klassieke gitaar kopen online met korting. Neem een kijkje in de webshop en wij wensen je alvast veel speelplezier!