Studio Monitors

Studio Monitors

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 100

Van hoog naar laag sorteren
 1. Adam A4V
  € 449,00
 2. EVE EVPSC205
  € 499,00
 3. Focal Alpha 50 Evo
  € 249,00
 4. Focal Shape 50
  € 579,00
 5. Focal Shape 65
  Special Price € 619,00 Regular Price € 759,00
 6. Kali IN-5
  € 370,00
 7. Kali IN-8
  € 399,99
 8. Kali LP 6 V2
  € 250,00
 9. Kali LP8-V2
  € 299,00
 10. Kali MV-BT
  € 110,00

Studio monitor kopen online? Dat doe je bij Van de Moer Instruments

Je ziet ze in elke home studio of professionele studio verschijnen, de studio monitor. De ideale manier om jouw opname zo neutraal mogelijk te beluisteren. Het voordeel hiervan? Het resultaat klinkt veel puurder uit een monitor dan uit een gewone speaker, waardoor je perfect kan horen wat je doet. Wil je een studio monitor kopen online? Per categorie kan je gemakkelijk filteren op jouw behoeften en zo de perfecte monitor vinden. Voeg hem toe aan je winkelmandje, kies je betaalmethode en klik! Je bestelling wordt zo snel mogelijk voor je geleverd.

Monitors voor alle muziekliefhebbers

Wil jij een zo eerlijk mogelijk beeld van jouw audio om de muziek in hoge kwaliteit te beluisteren? Bij Van de Moer Instruments heb je keuze uit verschillende mogelijkheden.

Je kunt onze actieve nearfield monitors kiezen, die meestal wat kleiner zijn en dichtbij worden geplaatst. En dan zijn er ook de mid-field monitors. Deze worden meestal gebruikt om de mix op een hoger niveau te beluisteren. En ja hoor, ook desktop monitors en subwoofers kan je in ons assortiment vinden. Deze laatste is speciaal ontworpen voor hele lage tonen. Je studio monitor kopen online doe je bij Van de Moer Instruments!

Alleen maar het beste voor jou

Een studio monitor kopen online doe je gemakkelijk via de webshop van Van de Moer Instruments. Je vraagt je af waarom? Wel, wij geven jou het nodige advies om je te helpen bij het kiezen van de best geschikte monitors. Heb je nog een vraag of ben je op zoek naar ander studio gear? Contacteer ons gerust en wij helpen je met plezier verder! Wil je op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks nieuwe weetjes uit de muziekwereld.