Hauptwerk Orgels

Hauptwerk Orgels

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

8 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Hauptwerk orgel kopen online bij Van de Moer Instruments

Alle orgelliefhebbers erkennen het: de Hauptwerk technologie die Orgelmakerij Noorlander toepast is innovatief en ronduit grensverleggend. Zelfs kritische luisteraars worden geraakt door de intense pijporgelklanken. Bij Van de Moer Instruments konden deze orgels dan ook niet ontbreken. Wat is het verschil met elektronische orgels? Bij Hauptwerk orgels ervaar je vooral een 'natuurlijk' geluid. Elk register is namelijk pijp voor pijp opgenomen. Een tijdrovend werk, maar het is de enige manier om het geluid zo realistisch weer te geven. Ook de echte kerkakoestiek en alle andere denkbare bijgeluiden zijn opgenomen, zoals oneffenheden en 'foutjes' in de klank. Daardoor hoor je een 'levend' virtueel orgel, zoals bij een echt pijporgel. Om dat realistische effect te bereiken, is wel een enorme rekenkracht nodig. De Hauptwerk orgels zijn dan ook voorzien van een razendsnelle computer. Ook de kleurwens is volledig aan te passen op maat, zodat het instrument past in jouw interieur. Een Hauptwerk orgel kopen online, dat is een meubelstuk voor het leven kopen.

Inmiddels zijn deze orgels leverbaar met meer dan 100 sets, waaronder de orgels van de Bovenkerk te Kampen, het Cavaillé Coll orgel te Metz, het Bätz orgel te Utrecht en het Trost orgel te Waltershausen. En het aantal beschikbare sample-sets groeit nog steeds. In de toekomst zullen alle belangrijke orgels virtueel bespeelbaar worden. Met een Hauptwerk orgel gaat gelukkig nog steeds het machtige gevoel dat je de koning der instrumenten bespeelt gepaard. Met als gevolg: voelbare inspiratie en een wereld die voor je opengaat.

Jouw partner voor muziekinstrumenten

Een Hauptwerk orgel kopen online doe je snel en efficiënt bij Van de Moer Instruments. Ben je op zoek naar andere instrumenten? Ook daarvoor kun je terecht in de webshop van Van de Moer Instruments. Veilig en eenvoudig bestellen, met uitgebreide productinformatie die je kan helpen om te beslissen welk instrument het jouwe wordt. Wil je het toch graag even vooraf testen? Dan ben je altijd welkom in een van onze winkels

Promoties van Hauptwerk orgels

Wil je een Hauptwerk orgel kopen online met korting? Houd dan zeker onze lopende promoties in de gaten. Vergeet je ook niet in te schrijven op onze nieuwsbrief, want op die manier ontvang je maandelijks de laatste promoties en nieuwtjes van Van de Moer Instruments. Breng gerust een bezoekje aan een van onze winkels in Aalst, Antwerpen, Gent of Geraardsbergen. Onze specialisten helpen je graag verder!