Promo Gitaar & Bas

Promo Gitaar & Bas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gitaar kopen bij Van de Moer Instruments

Gitarist in hart en nieren? Of een beginner die graag zijn eerste stapjes doet in de wondere wereld van de gitaren? Welkom bij Van de Moer Instruments. Wij bieden je een ruim assortiment instrumenten aan waaronder gitaren en andere snaarinstrumenten.


Onze gitaarmerken

Bij onze 183 gitaarmerken vind je onder meer toppers als Fender, Martin, Guild, Salvador, Seagull, Yamaha, PRS, Danelectro, Godin, Ray Guitars en Ibanez. Ook voor muzikale kinderen heeft Van de Moer Instruments een ruim aanbod aan kindergitaren: ½ tot ¾ en 4/5 zijn ook beschikbaar in onze winkel.

Accessoires gitaar & bas

Niet enkel de snaarinstrumenten zelf, maar ook verschillende accessoires zijn beschikbaar in de webshop zoals gitaar- en basversterkers van de merken Marshall, Blackstar, Fender, Vox, Markbass, Ampeg en Boss. Eveneens gitaaronderdelen, gitaarversterkers, kabels, statieven, tassen, voedingen, gitaareffecten en snaren kan je online kopen bij Van de Moer Instruments.

Bas & gitaren promoties

Je gitaren online kopen met korting? Dat kan bij Van de Moer Instruments! Neem een kijkje in de promotiehoek en ontdek verschillende snaarinstrumenten aan verlaagde prijzen.

Gitaarwinkel

Kom zeker ook eens langs in één van onze muziekwinkels! Onze gitaarspecialisten geven je gepast advies terwijl jij de gitaar uitgebreid kan testen.