Hoorn

Hoorn

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoorn kopen online op de webshop van Van de Moer Instruments

De hoorn is samen met de trompet het laatste koperinstrument dat van ventielen werd voorzien. Hij valt onder de categorie van scherp koperen blaasinstrumenten die zorgen voor een scherpe klank. Net zoals de bugel, werd de hoorn vroeger gebruikt bij de jacht om signalen door te geven. Toen werd het instrument nog vervangen door de hoorns van dieren. Nu wordt de hoorn vooral gebruikt in orkesten en fanfares. Wist je dat de opgerolde buis van de hoorn maar liefst 4 meter lang is? Da’s de moeite! Kom de hoorn met al z’n charmes ontdekken in onze winkel. De hoorn kopen online kan ook snel in onze webshop!

Hoge kwaliteit aan mooie prijzen

Een hoorn kopen doe je niet zomaar. Het is belangrijk dat je een instrument aanschaft van hoge kwaliteit. Daarom let je best op een aantal zaken zoals het materiaal en het type instrument. Wij kunnen je hierbij helpen want al onze deskundige medewerkers zijn zelf muzikanten. Aan service dus geen gebrek! Je nieuwe blaasinstrument vervolledigen met enkele accessoires zoals een statief of reinigingsproducten? Die vind je ook op onze webshop. Daarnaast kun je ook je collectie aan muziekboeken uitbreiden. Een blaasinstrument kopen aan een lagere prijs? Dat is ook een mogelijkheid. Kijk daarom zeker regelmatig naar onze promopagina.

Snel en eenvoudig bestellen

Een hoorn kopen online gebeurt eenvoudig in onze webshop in slechts enkele muisklikken. Moeite met beslissen of wil je zeker zijn van jouw aankoop? Wij helpen je met veel plezier verder! Test je nieuwe instrument daarom eerst eens uit in een van onze winkels. Van de Moer Instruments is te vinden in Aalst, Antwerpen, Gent en Geraardsbergen. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends binnen de muzieksector? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief. Bovendien raden we je aan om ook onze blog te lezen!