Gitaar & Bas Effecten

Gitaar & Bas Effecten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 660

Van hoog naar laag sorteren
 1. BOSS Angry Driver JB-2 - Gitaareffect
  Special Price € 181,00 Regular Price € 203,00
 2. BOSS BCB-30X
  € 52,00
 3. BOSS BCB-90X
  € 195,00
 4. BOSS CS-3 Compressor, Sustainer - Gitaareffect
  Special Price € 105,00 Regular Price € 106,00
 5. BOSS DM-101
  € 454,00
 6. BOSS FS-6 Dual footswitch (latched and unlachted type)
  Special Price € 76,00 Regular Price € 77,00
 7. BOSS FV-30H
  Special Price € 95,00 Regular Price € 107,00
 8. BOSS GA-FC
  € 106,00
 9. BOSS GA-FC EX
  € 140,00

Gitaar- en baseffecten kopen online bij Van de Moer Instruments

Gitaar en basgitaar bespelen, het is heel erg prettig. Daarbij nog eens een effect gebruiken maakt het al helemaal speciaal. Bij Van de Moer Instruments kun je gitaar- en baseffecten kopen online. Effectpedalen bestaan in principe uit 3 categorieën: stompboxes, footswitches en multi-effectpedalen. De stompboxes zijn pedalen de meest simpele. Deze dienen enkel om je effect aan of uit te zetten. Bij de footswitches kun je de versterkers of effectapparatuur op afstand bedienen. De laatste zijn één van de leukste. Hier kan je namelijk verschillende effecten opslaan en ze telkens oproepen wanneer nodig. Hier kun je volgende effecten bijvoorbeeld op plaatsen: Chorus, Flanger, Phaser, Echo, distortion, gain, treble, bass, ... Kies je favoriete of gebruik ze om je favoriete liedjes na te spelen.

Van de Moer Instruments: het juiste effect

Bij Van de Moer Instruments ontdek je steeds het juiste effect van je favoriete instrumenten. Je vindt er een ruim assortiment van verschillende soorten instrumenten. Zo zijn er blaasinstrumenten, toetsinstrumenten, orgels, dj-materiaal, … Welk genre je ook graag speelt, naast gitaar- en bas effecten online kopen is er telkens iets in de aanbieding voor jou. Zou je graag wat bijleren? Ontdek dan enkele handige boeken om te beginnen met gitaar, piano of andere instrumenten te bespelen.

Altijd promo's bij Van de Moer Instruments

Je kunt ook gitaar- en baseffecten kopen online met een welverdiende korting. Ontdek bij elke categorie een promohoek en kies uit verschillende instrumenten en accessoires met korting. Blijf je graag op de hoogte van acties en leuke weetjes? Schrijf je vrijblijvend in op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe updates.