Van de Moer Instruments Antwerpen

Van de Moer Instruments Antwerpen

Van de Moer Antwerpen is een muziekwinkel die garant staat voor een ruim aanbod aan kwaliteitsinstrumenten en een persoonlijke, warme aanpak. Zowel in de muziekwinkel als in de webshop kan iedere muzikant, van classicus tot rocker, zijn gading vinden. Je kan bij ons terecht voor topmerken als Martin, Takamine, Fender, Squier Roland, Yamaha, Korg, Alhambra, Salvador Cortez en zo veel meer! Naast piano’s, keyboards, gitaren, basgitaren, drums, percussie en studio- en PA-materiaal kan je in onze muziekwinkel ook allerhande accessoires vinden.

Maar bij Van de Moer Instruments stopt het niet bij het product: er wordt immers bijzonder veel aandacht besteed aan de service, het menselijke contact en de dienst na verkoop. Of je nu een gitaar, een piano, een keyboard, een microfoon of een drumstel mee naar huis neemt: onze medewerkers onder leiding van Tom Frantzis als filiaalmanager staan steeds voor je klaar met technische en andere ondersteuning.

Van de Moer Instruments wil meer zijn dan een enkel en alleen een muziekwinkel. Bij Van de Moer Antwerpen willen we dat elke muzikant zich thuis voelt, kan sympathiseren met andere muzikanten en in een vrije sfeer dingen kan testen en uitproberen.

Met andere woorden: bij Van de Moer Instruments, je muziekwinkel in de buurt ben je méér dan alleen een klantnummer! In onze winkel is iedereen altijd welkom voor advies; om gewoon eens iets uit te proberen of om ervaringen uit te wisselen. Op eenvoudig verzoek kan je ook instrumenten uit onze winkel in Aalst of Geraardsbergen bij Van de Moer Antwerpen komen testen.

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Antwerpen!
Adres: Frankrijklei 35a 2000 Antwerpen
Bel ons: 03 321 00 03
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map