Van de Moer Instruments Antwerpen

Muziekwinkel Antwerpen: Van de Moer Instruments 

 

 

In het bruisende hart van Antwerpen vind je Van de Moer Instruments. Deze muziekwinkel is dé bestemming voor muziekliefhebbers van alle niveaus, waar kwaliteitsinstrumenten en een warme, hartelijke aanpak centraal staan. 

 

Pianowinkel Antwerpen 

 

Als toonaangevende pianowinkel biedt Van de Moer Instruments Antwerpen een prachtige collectie akoestische en digitale piano's. Van beginners tot ervaren pianisten, hier vind je het instrument dat je muzikale verhaal vertelt. Bovendien kun je hier ook een piano huren, waardoor je de magie van de pianoklanken kunt ervaren zonder direct te investeren. 

 

Gitaarwinkel Antwerpen 

 

Voor gitaristen is Van de Moer Instruments Antwerpen ook een ware hemel. Met een uitgebreid assortiment elektrische, akoestische, bas- en klassieke gitaren, samen met accessoires die je geluid naar nieuwe dimensies tillen, is deze gitaarwinkel voor elk genre en niveau de perfecte partner. 

 

Drumwinkel Antwerpen 

 

Drummers zullen zich meteen thuis voelen in de speciale drumwinkel van Van de Moer Instruments. Van drumstellen en percussie-instrumenten tot alle benodigde accessoires, hier kunnen drumliefhebbers zich uitleven in een wereld van ritme en beats. 

 

DJ-winkel Antwerpen 

 

Voor degenen die de dansvloer willen doen daveren, heeft Van de Moer Instruments Antwerpen een speciale DJ-afdeling. Hier vind je de nieuwste mixers, controllers en technologieën om je eigen unieke sound te creëren en feesten tot leven te brengen. 

 

Keyboards en Synths Antwerpen 

 

Voor degenen die op zoek zijn naar innovatieve geluiden en elektronische composities, biedt Van de Moer Instruments Antwerpen een uitgebreide selectie van keyboards en synthesizers. Hier kunnen creatieve geesten hun klanklandschappen verkennen en creëren. 

 

Gitaar Herstellen Antwerpen

 

Ook bij Van de Moer Antwerpen beschikbaar: een heus servicecenter voor allerhande gitaarherstellingen, waarbij wordt gewerkt met professionele, gediplomeerde gitaarbouwers en luthiers. Want het stopt bij Van de Moer niet bij de aankoop van je gitaar, ook in de nazorg willen we steeds de beste service bieden. De herstellingsdienst staat open voor alle merken, modellen, maten en soorten van gitaren, waar ze ook vandaan komen. 

 

Service Na Verkoop en Expertise 

 

Bij Van de Moer Instruments Antwerpen gaat het niet alleen om de verkoop. De toewijding gaat verder met een doorgedreven service na verkoop. Het ervaren team van medewerkers combineert passie met expertise en staat altijd klaar om je te begeleiden, advies te geven en eventuele technische vragen op te lossen. Hun diepgaande kennis en luisterend oor zorgen ervoor dat je de best mogelijke muzikale ervaring hebt. 

 

Bij Van de Moer Instruments Antwerpen ontdek je niet alleen kwaliteitsinstrumenten, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde muziekliefhebbers. Of je nu een beginner bent die zijn eerste akkoorden speelt of een doorgewinterde artiest, hier vind je de instrumenten en ondersteuning die je nodig hebt om je muzikale reis te omarmen en te genieten van elke noot. 

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Antwerpen!
Adres: Frankrijklei 35a 2000 Antwerpen
Bel ons: 03 321 00 03
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map