Snaredrums

Snaredrums

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Tama MBSS65BN-CRW
  € 356,00
 2. Tama S.L.P. 14"x6" G-Kapur Snare Drum
  Special Price € 354,00 Regular Price € 405,00
 3. Tama WP1465BK-BOW
  € 144,00
 4. Taran WE14/6.5 Custom Stave Snare Drum
  Special Price € 1.273,00 Regular Price € 1.550,00

Snaredrums kopen online bij Van de Moer Instruments

Een van de bekendste onderdelen van een drumstel is de snaredrum, ook wel de kleine trom genoemd. De snaredrum bestaat uit een klankkast, een ondervel (resonantievel) en een bovenvel (slagvel). Die kleine trommen bestaan in verschillende formaten en dat bepaalt meteen ook de klank. Een snaredrum van 14 op 5,5 inch is de meest gangbare afmeting. De 14 inch slaat op de grootte van het vel, terwijl de 5,5 inch staat voor de diepte van de ketel. Hoe groter het laatste getal is, hoe dieper de klank zal zijn. Voor muzikanten die rock spelen is een snaredrum met een keteldiepte van 8 inch ideaal. Hoe kleiner de diameter van het vel, hoe hoger de klank ervan. Naast de formaten zijn ook de materialen van de snaredrum van belang. Bij Van de Moer Instruments kun je snaredrums kopen online die vervaardigd zijn uit staal en esdoornhout. De Tama – metalworks snare drums zijn gemaakt met een 1,2 mm stalen shell. De vellen zijn er van Evans Black Chrome waardoor de snaredrum een scherp en stevig geluid kan produceren.   

Van de Moer Instruments: veelzijdige muziekinstrumenten

Ben jij ook fan geworden van de snaredrums? Die kleine trommen worden doorgaans gebruikt om het ritme aan te geven. Snaredrums zijn over het algemeen redelijk hoog van klank tegenover de andere instrumenten van een drumstel. Snaredrums online kopen kan bij Van de Moer Instruments waar je eveneens terecht kunt voor een akoestische drum, cimbalen, elektronische drums, maar ook gitaren, orgels, blaasinstrumenten en piano's online kopen is hier mogelijk. 

Promoties van snaredrums

Zou je graag snaredrums kopen online met korting? Bij Van de Moer Instruments kun je dat doen in de webshop. Neem snel een kijkje bij de promoties en geniet van korting op je aankopen. Als je graag op de hoogte blijft van andere acties in onze webshop, dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief. Wij houden je altijd op de hoogte. Check ook zeker onze blog voor interessante muziektips!