Service en voorwaarden

Persoonlijk en efficiënt

Van de Moer Instruments gaat voor een moderne en efficiënte manier van winkelen maar wil zich daarbij engageren om je persoonlijk en gemoedelijk tegemoet te komen. Bij Van de Moer Instruments ben je méér dan een klantnummer!

Warme en persoonlijke service

Van de Moer Instruments engageert zich om jou als klant persoonlijk, individueel en op mensenmaat van dienst te zijn. Wij willen dan ook méér zijn dan enkel een handel: we zijn een ontmoetingsplek voor muzikanten van allerlei slag, een plek vol nieuwe ontdekkingen, een baken van informatie en zo veel meer. Onze klanten zijn dan ook meer dan een nummer: bij ons ben je vrij om in een gemoedelijke sfeer alles uit te proberen en ideeën uit te wisselen, je mening te geven over de laatste nieuwe producten of gewoon bij te praten over je laatste optreden!

Bovendien vind je bij Van de Moer Instruments geen 'hard-selling' procedures: onze medewerkers, elk met hun eigen vakgebied, luisteren écht naar je noden en bieden je gepaste oplossingen aan. Onze service reikt echter verder dan enkel verkopen: wij zorgen ook voor maatwerk betreffende het aankopen op afbetaling, herstellingen, het huren van materiaal en alles wat onder de 'dienst na verkoop' valt, zoals het vervangen van snaren van je gitaar of bas, het synchroniseren en updaten van de software van je keyboard, het afstellen en stemmen van je instrument, ...

Contacteer onze medewerkers

Bedrijfsgegevens

Hoofdkantoor:

Van de Moer Instruments
Moorselbaan 122
9300 Aalst
BTW nummer: BE-0842-710-957
Bankrekening: BE32 737035187502 BIC KREDBEBB

Account maken

Als je nieuw bent als klant, of voor de eerste maal je aankopen online verricht, dien je je te registreren om een account te maken. Wij vragen daarbij naar die persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn om een vlotte levering en service mogelijk te maken. Jouw gegevens bevinden zich bij ons in een veilige omgeving: zowel je persoonlijke als bankgegevens zijn beschermd door ons eigen systeem enerzijds en het Multi Safe betalingssysteem.

Je gegevens worden door ons ook gebruikt om je nog beter te dienen en jou op de hoogte te houden van voor jou mogelijk interessante aanbiedingen en producten. Indien je dit niet (meer) wenst, kan je je eenvoudig uitschrijven voor deze dienst door de knop ‘uitschrijven voor deze mail’ te gebruiken.

Prijsgarantie

Bij Van de Moer Instruments passen we elke dag de prijzen aan om zo concurrentieel mogelijk te blijven. Toch kan het voorvallen dat je een product elders goedkoper hebt gezien. In dat geval kan je ons dat steeds melden en passen wij de prijs, binnen onze mogelijkheden, aan.

Prijsaanpassingen worden na je vraag, en bij akkoord, meteen toegepast op de site, of je krijgt een persoonlijk voorstel (offerte). Zonder deze offerte is er geen prijsaanpassing mogelijk. De offerte of prijsaanpassing is steeds voor beperkte tijd geldig.


Je stuurt ons de link, een printscreen of een persoonlijke offerte van de concurrent waar je het goedkoper zag
er worden na aankoop onder geen enkele vorm prijsaanpassingen aanvaard, met de aankoop en betaling (online of in één van onze winkels) is de overeenkomst gesloten. Er worden dan ook nooit prijsverschillen terugbetaald na aankoop.

De prijsaanpassing wordt enkel in overweging genomen indien de (online) concurrent het artikel ook effectief in voorraad heeft én deze een fysieke vestiging heeft in een straal van 30km van één van onze vestigingen. Het artikel moet ook onder dezelfde voorwaarden worden aangeboden.


Een prijsaanpassing wordt enkel in overweging genomen indien het artikel nieuw wordt aangeboden en deze niet binnen de context van solden, B-Stock, Outlet of tweedehands producten wordt aangeboden.

Een prijsaanpassing wordt enkel in overweging genomen voor zover deze niet in strijd is met de Belgische wetgeving rond het verkopen met verlies.

Aanbiedingskortingen zijn slechts beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Afhalen van bestellingen in de winkel

In onze winkels kan je steeds een bestelling plaatsen wanneer het item niet in voorraad is. Bestellingen in de winkel kunnen alleen worden doorgevoerd mits het betalen van een voorschot. Wanneer het item voor je klaar ligt in de winkel krijg je een seintje van één van onze medewerkers om het item te komen afhalen. Wanneer het item niet binnen de twee weken wordt afgehaald wordt de bestelling geannuleerd en zal het item ook niet langer voor je worden gereserveerd. 


Dienst na verkoop

Bij Van de Moer Instruments kan je genieten van een verregaande dienst na verkoop: op een persoonlijke en individuele manier stellen wij onze expertise en ervaring ter uwer beschikking om te komen tot geschikte oplossingen op jouw maat. Ondanks handleidingen en uitgebreide info op het net kan een instrument of versterker immers soms moeilijk al zijn geheimen prijsgeven. Daarom staan onze specialisten steeds ter uwer beschikking om het uiterste te halen uit jouw aankoop.

 

Disclaimer

Van de Moer Instruments is niet verantwoordelijk voor drukfouten (inclusief prijzen), incorrecte schrijfwijzen of productspecificaties en wijzigingen van artikelen die in de cataloog of website te vinden zijn. De afbeeldingen bij het product zijn niet bindend en prijzen kunnen veranderen zonder opgaaf.

Alle prijzen werden uitgedrukt in euro en zijn inclusief alle wettelijke bijdragen. Promo’s en aanbiedingen zijn slechts voor een bepaalde periode geldig. Tevens zijn alle prijzen weergegeven op deze site onder voorbehoud en geldig zolang de voorraad strekt.

Van de Moer Instruments spant zich in om alle informatie zo volledig en correct mogelijk weer te geven, maar staat hiervoor echter niet garant en aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaan is toedoen van foute of onvolledige informatie.