Service en voorwaarden

Persoonlijk en efficiënt

Van de Moer Instruments gaat voor een moderne en efficiënte manier van winkelen maar wil zich daarbij engageren om je persoonlijk en gemoedelijk tegemoet te komen. Bij Van de Moer Instruments ben je méér dan een klantnummer!

Warme en persoonlijke service

Van de Moer Instruments engageert zich om jou als klant persoonlijk, indivueel en op mensenmaat van dienst te zijn. Wij willen dan ook méér zijn dan enkel een handel: we zijn een ontmoetingsplek voor muzikanten van allerlei slag, een plek vol nieuwe ontdekkingen, een baken van informatie en zo veel meer. Onze klanten zijn dan ook meer dan een nummer: bij ons ben je vrij om in een gemoedelijke sfeer alles uit te proberen en ideeën uit te wisselen, je mening te geven over de laatste nieuwe producten of gewoon bij te praten over je laatste optreden!

Bovendien vind je bij Van de Moer Instruments geen 'hard-selling' procedures: onze medewerkers, elk met hun eigen vakgebied, luisteren écht naar je noden en bieden je gepaste oplossingen aan. Onze service reikt echter verder dan enkel verkopen: wij zorgen ook voor maatwerk betreffende het aankopen op afbetaling, herstellingen, het huren van materiaal en alles wat onder de 'dienst na verkoop' valt, zoals het vervangen van snaren van je gitaar of bas, het synchroniseren en updaten van de software van je keyboard, het afstellen en stemmen van je instrument, ...

Contacteer onze medewerkers

Bedrijfsgegevens

Van de Moer Instruments

Moorselbaan 122

9300 Aalst

BTW nummer: BE-0842-710-957

Bankrekening: BE32 737035187502 BIC KREDBEBB

Account maken

Als je nieuw bent als klant, of voor de eerste maal je aankopen online verricht, dien je je te registreren om een account te maken. Wij vragen daarbij naar die persoonlijke gegevens die noodzakelijk zijn om een vlotte levering en service mogelijk te maken. Jouw gegevens bevinden zich bij ons in een veilige omgeving: zowel je persoonlijke als bankgegevens zijn beschermd door ons eigen systeem enerzijds en Ogone Payment Services anderzijds.

Je gegevens worden door ons ook gebruikt om je nog beter te dienen en jou op de hoogte te houden van voor jou mogelijk interessante aanbiedingen en producten. Indien je dit niet (meer) wenst, kan je je eenvoudig uitschrijven voor deze dienst via mail.

Prijsgarantie

Heb je een product ergens anders goedkoper gezien? Dan past Van de Moer Instruments de prijs voor jou aan! Deze prijsgarantie is bedoeld om onze prijzen te meten met de meest gangbare spelers op de markt, voor zover dit binnen onze mogelijkheden ligt.

Aanpassingen van prijzen worden alleen toegestaan VOOR de aankoop (je krijgt een aangepaste offerte of prijsopgaaf) en zijn voor beperkte tijd geldig. Na aankoop worden geen prijsverschillen terugbetaald.

Dienst na verkoop

Bij Van de Moer Instruments kan je genieten van een verregaande dienst na verkoop: op een persoonlijke en individuele manier stellen wij onze expertise en ervaring ter uwer beschikking om te komen tot geschikte oplossingen op jouw maat. Ondanks handleidingen en uitgebreide info op het net kan een instrument of versterker immers soms moeilijk al zijn geheimen prijsgeven. Daarom staan onze specialisten steeds ter uwer beschikking om het uiterste te halen uit jouw aankoop. Sommige items zijn echter moeilijker door ons te behandelen: zo vallen alle problemen met (computer)software buiten onze diensten en mogelijkheden.

Disclaimer

Van de Moer Instruments is niet verantwoordelijk voor drukfouten (inclusief prijzen), incorrecte schrijfwijzen of productspecificaties en wijzigingen van artikelen die in de cataloog of website te vinden zijn. De afbeeldingen bij het product zijn niet bindend en prijzen kunnen veranderen zonder opgaaf.

Alle prijzen werden uitgedrukt in euro en zijn inclusief alle wettelijke bijdragen. Promo’s en aanbiedingen zijn slechts voor een bepaalde periode geldig. Tevens zijn alle prijzen weergegeven op deze site onder voorbehoud en geldig zolang de voorraad strekt.

Van de Moer Instruments spant zich in om alle informatie zo volledig en correct mogelijk weer te geven, maar staat hiervoor echter niet garant en aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade die ontstaan is toedoen van foute of onvolledige informatie.