Van De Moer Instruments Leuven

Muziekwinkel Leuven: Van de Moer Instruments

Aan het bruisende station van Leuven bevindt zich Van de Moer Instruments Leuven, jouw muzikale bestemming waar passie en kwaliteit samenkomen. Met een overvloed aan instrumenten en accessoires is dit dé plek waar muzikanten van alle niveaus en genres hun hart kunnen ophalen. 

 

Gitaarwinkel Leuven 

 

Voor gitaristen is Van de Moer Instruments Leuven een waar paradijs. Hier vind je een uitgebreid assortiment elektrische, akoestische, bas- en klassieke gitaren die variëren van beginner tot professional. Als echte gitaarwinkel vind je er alle grote merken, terwijl de medewerkers ware specialisten zijn in alle snaarinstrumenten.  

 

Pianowinkel Leuven 

 

Pianisten vinden zeker ook hun gading bij Van de Moer Instruments Leuven. De pianowinkel biedt een uitgebreide selectie van akoestische en digitale piano's. Van beginners tot ervaren virtuozen, hier vind je de juiste toetsen om je emoties en melodieën uit te drukken. 

 

DJ-winkel Leuven 

 

Voor aspirant-DJ's en muziekproducers is Van de Moer Instruments Leuven de perfecte plek om te experimenteren met DJ-gear en apparatuur. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je eigen sound te creëren en de dansvloer te laten bruisen. 

 

Drumwinkel Leuven 

 

Drummers kunnen hun passie uitleven in de drumwinkel van Van de Moer Instruments Leuven. Met een scala aan drumstellen, percussie-instrumenten en accessoires kun je je ritmische vaardigheden aanscherpen en je eigen unieke beats creëren. 

 

Synths en Keyboards Leuven 

 

Voor degenen die geïntrigeerd zijn door elektronische muziek, biedt Van de Moer Instruments Leuven een uitgebreid aanbod van synthesizers en keyboards. Hier kun je experimentele klanken creëren en nieuwe muzikale horizonten verkennen. 

 

Gitaar Herstellen Leuven

 

Ook bij Van de Moer Instruments in Leuven kan je terecht voor allerhande herstellingen aan je gitaar. We werken samen met een gediplomeerde en erg ervaren luthier die nagenoeg ieder probleem professioneel weet op te lossen. Van een volledige afstelling tot een halsbreuk over een refinish of gelijk welke 'mod' of aanpassing. 

 

Muziekwinkel Leuven 

 

Van de Moer Instruments Leuven is niet zomaar een muziekwinkel; het is een plek waar expertise en persoonlijke aanpak elkaar ontmoeten. Het toegewijde team van medewerkers beschikt over diepgaande kennis en ervaring, en ze staan klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte instrument dat bij jouw stijl en behoeften past. 

 

Bij Van de Moer Instruments Leuven draait alles om het verwezenlijken van muzikale dromen. Of je nu een beginnende muzikant bent die zijn eerste stappen zet of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden wil verfijnen, hier vind je alles wat je nodig hebt om je muzikale reis te verrijken. Ontdek, creëer en omarm je passie voor muziek bij Van de Moer Instruments Leuven. 

 

 

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Leuven!
Adres: Benedenplein 1 3010 Leuven
Bel ons: +32 (0) 16 22 23 55
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map