Podium & Geluid

Podium & Geluid

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 1732

Van hoog naar laag sorteren
  1. Algam Lighting FLORIDA-BAR LED projector on foot and crankset
    Special Price € 248,00 Regular Price € 475,10
  2. Algam Lighting HELIOS Derby projector + Dynamic Stroboscope
    Special Price € 83,00 Regular Price € 89,80

Licht- en geluidsapparatuur kopen online bij Van de Moer Instruments

Of het nu is voor een feestje, evenement of winkel, aangepaste licht- en geluidsapparatuur zorgen gegarandeerd voor een professionelere indruk. Geen idee wat je precies allemaal nodig hebt voor jouw specifieke behoefte? Niet alleen voor de aankoop van de juiste materialen, maar ook voor advies kun je terecht bij Van de Moer Instruments. In ons assortiment Licht & Geluid vind je luidsprekers (actieve, passieve en sets), microfoons (voor zang, instrument, met effect, draadloos en studiomicrofoon), mengpanelen of mixers (analoog en powered), DJ-sets, verlichting, hoofdtelefoons (over oor, op oor en in oor), allerlei randapparatuur en accessoires zoals kabels, statieven, tassen, hoezen en andere. In elke categorie zijn er tientallen producten, voor verschillende budgetten en verschillende behoeften en eisen, naargelang het type gebruiker. Met zo'n ruim aanbod wordt licht- en geluidsapparatuur kopen online erg eenvoudig.

Jouw betrouwbare partner voor licht- en geluidsapparatuur, en nog veel meer

Naast de ruime selectie apparatuur voor licht en geluid vind je bij Van de Moer Instruments allerlei verschillende muziekinstrumenten. Ontdek onze elektrische, akoestische of klassieke gitaren, snuffel rond bij de drums en toetsen, of misschien wil je wel experimenteren met het orgel, klassiek, keyboard, jazz of Hauptwerk. Ook blaasinstrumenten, van klarinetten en fluiten tot trompetten en saxofoons, vind je in onze webshop. Licht- en geluidsapparatuur kopen? Jazeker, maar ook nog veel meer dan dat!

Promo licht en geluid

Licht- en geluidsapparatuur kopen online bij Van de Moer Instruments kun je ook met korting doen. Neem een kijkje op de pagina 'Promo Podium & Geluid', waar je steeds een overzicht van alle artikelen met korting uit de verschillende subcategorieën van Podium & Geluid vindt. Graag eens langskomen in een van onze winkels? Welkom! Je kunt ons terugvinden in Aalst, Antwerpen, Gent en Geraardsbergen.