Yamaha Avantgrand N1X

Yamaha Avantgrand N1X

Artikelnr.: 20765
Yamaha Avantgrand NIX akoestische/digitale Piano. Topklasse hybride piano. Beschikt over een klavier zoals je deze aantreft in akoestische vleugelpiano's, en combineert dit met alle voordelen van digitaal.
€ 8.299,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

5jaar Garantie geldig

Yamaha Avantgrand N1X akoestische/digitale Piano


De Yamaha Avantgrand N1X overtuigt met de onderscheidende elegante curves van een majestueuze Yamaha-vleugel en het speelgevoel als van een vleugel.

  • Beleef de aanspreekbaarheid en het speelgevoel van een mechaniek van een echte akoestische vleugel
  • Twee vleugels van wereldklasse in één
  • Evolutie van het sonische spectrum
  • Virtual Resonance Modeling (VRM)
  • De authentieke beleving van een vleugelpedaal
  • Een volledig omhullende hoofdtelefoonbeleving
  • De onderscheidende elegante lijnen van een Yamaha-vleugel
  • Intelligente UX- en appintegratie
  • USB-audiorecorder

De Yamaha N1X levert niet alleen een betoverende klank, maar ook het speelgevoel van een echte vleugel. Deze hybride piano komt erg dicht bij de ervaring van een vleugel in termen van speelgevoel en responsieve actie. Hij zet een nieuwe standaard in deze klasse van piano's, met een perfecte symbiose tussen akoestisch speelgevoel en de praktische voordelen van digitaal.

Gespecialiseerde Grand Piano Actie

Het grote voordeel van de N1 zit hem in het klavier. Het betreft immers een klavier zoals we deze aantreffen in echt vleugelpiano's. Alle grote en kleine nuances kunnen perfect vertaald worden op dit klavier. De speciaal ontwikkelde hamers geven een respons en toucher zoals je deze enkel aantreft in (concert)vleugels. Met andere woorden: als je zoekt naar een digitale piano zonder concessies te doen op de aanslag en het klavier, is de N1X een geweldige keuze.

Overtuigende Geluiden

Een goed klavier is één ding, maar vervalt in het niets als de klank achterwege blijft. Gelukkig heeft Yamaha met deze hybride piano ook de geluidsopwekking met evenveel oog voor detail bekeken. De samples die de N1X gebruikt zijn één van de meest geavanceerde in zijn klasse. Deze werden opgenomen vanuit maar liefst vier verschillende standpunten, om zo tot een optimaal geluidsbeeld te komen. Natuurlijk is dit gekoppeld met een uitgekiend luidsprekersysteem, dat ook zonder moeite de ervaring van een akoestische vleugel vertaald.

 

Accessoires
Casio SP-34 Pedal Board
Casio SP-34 Pedal Board
Special Price € 74,00 Regular Price € 89,90

Meer informatie

Meer informatie
MerkYamaha