Van de Moer Instruments Geraardsbergen

Van de Moer Instruments Geraardsbergen

Van de Moer Geraardsbergen, ondergebracht in het winkelpand gekend als ‘Cam Cole’ is een muziekwinkel die garant staat voor een ruim aanbod aan kwaliteitsinstrumenten en een persoonlijke, warme aanpak. Zowel in de muziekwinkel als in de webshop kan iedere muzikant, van classicus tot rocker, zijn gading vinden. Je kan bij ons terecht voor topmerken als Fender, Roland, Yamaha, Gretsch, Pearl,… en zo veel meer! Naast een mooie selectie aan instrumenten biedt Van de Moer Instruments in Geraardsbergen ook een uitgebreid assortiment aan muziekaccessoires en studio- en geluidsmateriaal.

Maar bij Van de Moer Instruments stopt het niet bij het product: er wordt immers bijzonder veel aandacht besteed aan de service, het menselijke contact en de dienst na verkoop. Of je nu een gitaar, een piano, een keyboard, een microfoon of een drumstel mee naar huis neemt: onze medewerkers onder leiding van Gino Franceaus als filiaalmanager staan steeds voor je klaar met technische en andere ondersteuning.

Van de Moer Instruments wil meer zijn dan een enkel en alleen een muziekwinkel. Bij Van de Moer Geraardsbergen willen we dat elke muzikant zich thuis voelt, kan sympathiseren met andere muzikanten en in een vrije sfeer dingen kan testen en uitproberen.

Met andere woorden: bij Van de Moer Instruments, je muziekwinkel in de buurt ben je méér dan alleen een klantnummer! In onze winkel is iedereen altijd welkom voor advies; om gewoon eens iets uit te proberen of om ervaringen uit te wisselen. Op eenvoudig verzoek kan je ook instrumenten uit onze winkel in Aalst of Borsbeek bij Van de Moer Geraardsbergen komen testen en vice versa.

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Geraardsbergen!
Adres: Oudenaardsestraat 56 9500 Geraardsbergen
Bel ons: +32 54 41 21 38
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map