Van de Moer Instruments Geraardsbergen

Muziekwinkel Geraardsbergen: Van de Moer Instruments

 

In het prachtige Geraardsbergen schittert Van de Moer Instruments Muziekwinkel als de ideale bestemming voor muziekliefhebbers van elk niveau. Onze diepgewortelde liefde voor muziek en ons streven naar ongeëvenaarde kwaliteit vormen de kern van onze missie.

 

Pianowinkel Geraardsbergen

 

Onze toonaangevende pianowinkel in Geraardsbergen verwelkomt je met een uitgelezen assortiment akoestische en digitale piano's. Of je nu een beginner bent die net zijn eerste noten speelt of een doorgewinterde virtuoos, wij hebben het perfecte instrument om jouw muzikale verhaal tot leven te brengen. En voor wie niet meteen een piano wil aanschaffen, bieden we ook de optie om er een te huren, zodat je de magie van het pianospel kunt ervaren zonder een grote financiële investering.

 

Gitaarwinkel Geraardsbergen

 

Gitaristen vinden in onze Geraardsbergse gitaarwinkel een waar paradijs. We presenteren een uitgebreide selectie elektrische, akoestische, bas- en klassieke gitaren, samen met hoogwaardige accessoires die je geluid naar nieuwe hoogten tillen. Ongeacht je muziekvoorkeur of ervaringsniveau, wij zijn jouw ultieme muzikale metgezel.

 

Drumwinkel Geraardsbergen

 

Voor drumliefhebbers is onze speciale drumwinkel in Geraardsbergen een waar toevluchtsoord. Van complete drumsets tot percussie-instrumenten en alle benodigde accessoires, hier kun je je volledig uitleven in een wereld vol ritme en beats.

 

DJ-winkel Geraardsbergen

 

Voor degenen die de dansvloer willen laten schudden, heeft Van de Moer Instruments Muziekwinkel in Geraardsbergen een speciale DJ-afdeling. Ontdek er de nieuwste mixers, controllers en technologische snufjes om je eigen unieke geluid te creëren en feesten tot leven te brengen.

 

Keyboards en Synths Geraardsbergen

 

Voor de avontuurlijke geluidsexplorers bieden wij in Geraardsbergen een uitgebreide selectie keyboards en synthesizers. Hier kunnen creatieve geesten hun klanklandschappen verkennen en creëren.

 

Gitaar Herstellen Geraardsbergen

 

Bij Van de Moer Instruments in Geraardsbergen hebben we ook een volwaardig servicecenter voor allerhande gitaarherstellingen. Onze professionele, gediplomeerde gitaarbouwers en luthiers staan klaar om je instrument in topconditie te herstellen, ongeacht het merk, model, formaat of herkomst.

 

Service Na Verkoop en Expertise

 

Bij Van de Moer Instruments Muziekwinkel in Geraardsbergen draait het niet alleen om de verkoop. Ons ervaren team van medewerkers combineert gepassioneerde betrokkenheid met diepgaande expertise. Ze staan altijd paraat om je te begeleiden, advies te geven en technische vragen op te lossen, zodat je de ultieme muzikale ervaring beleeft.

 

In onze Geraardsbergse vestiging ontdek je niet alleen topkwaliteit instrumenten, maar ook een gemeenschap van gelijkgestemde muziekliefhebbers. Of je nu een beginner bent die zijn eerste akkoorden aanslaat of een doorgewinterde artiest, hier vind je de instrumenten en ondersteuning om je muzikale reis te omarmen en te genieten van elke noot.

Openingstijden
  • Maandag:
  • Dinsdag:
  • Woensdag:
  • Donderdag:
  • Vrijdag:
  • Zaterdag:
  • Zondag:
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
10:00 - 18:00
10:00 - 18:00
Gesloten
Kom langs bij Van de Moer Instruments in Geraardsbergen!
Adres: Oudenaardsestraat 56 9500 Geraardsbergen
Bel ons: +32 54 41 21 38
Ondernemingsnummer: 0842.710.957

Map