Online studio apparatuur kopen
Studio

Studio

Filteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Studio gear kopen online? Welkom bij Van de Moer Instruments

Zin om je eigen podcast op te nemen, je home studio uit te breiden of zit er een echte muzikant in jou verscholen? Bij Van de Moer vind je alle benodigdheden om zelf muziek te produceren of geluid op te nemen. In ons uitgebreide studio gear assortiment vind je alles wat je nodig hebt:

Klinkt dat als muziek in de oren? Je kan op de webshop van Van de Moer Instruments gemakkelijk en snel studio gear kopen online en heel wat bijpassende accessoires zoals kabels, hoezen en statieven. 

Maak je eigen home studio dankzij Van de Moer Instruments

Je muzikale droom nastreven? Alles begint bij kwaliteitsvol opnameapparatuur. Start met het uitzoeken van de perfecte microfoon die je dan verbindt met een audio interface voor het beste resultaat. Deze sluit je aan op een computer of tablet om dan via de juiste software je opname te bewerken of te mixen. Tot slot heb je nog een goede monitor en een hoofdtelefoon nodig en dan ben je er helemaal klaar voor! Je studio gear kopen online is een echt feest bij Van de Moer Instruments.

Jouw partner voor opnameapparatuur en zoveel meer

Naast studio gear kopen online kan je bij Van de Moer Instruments ook terecht voor tal van prachtige muziekinstrumenten en accessoires. Neem een kijkje naar onze gitaren, drums, piano’s of blaasinstrumenten en wie weet vind jij wel de liefde van je leven bij Van de Moer Instruments. Heb je nog wat extra advies nodig? Contacteer ons gerust of kom eens langs in een van onze winkels in Aalst, Antwerpen, Gent of Geraardsbergen.