Roland RP701-CB Digitale piano

Roland RP701-CB Digitale piano

Artikelnr.: 23655
De zwarte Roland RP701 heeft een prachtig klassiek meubel met een SuperNATURAL pianoklank en PHA-4 drukklavier. 3 jaar Garantie
€ 1.270,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Roland RP701-CB Contemporary Black digitale piano

De Roland RP701-CB is een instrument voor het gehele gezin. Hij is het grotere model van de F701, met dezelfde klankbron en hetzelfde klavier, maar dan met een iets conservatiever meubel. De innovatieve SuperNATURAL-technologie van Roland zorgt voor een waanzinnig realistische en responsieve pianoklank, die motiveert om uren achter dit instrument te spenderen. De toetsen behoren tot Rolands PHA-4 Standard. Die garandeert een authentieke respons en een realistische simulatie van het klavier van een akoestische piano ... Een ongezien realisme dat pianisten van elk niveau weet te bekoren! Deze Roland RP701-CB is het ideale instrument voor wie een kwalitatieve en duurzame piano aan een zachte prijs zoekt!

De focus bij de de RP701 ligt op gebruiksgemak. Op die manier slaagt Roland er met dit instrument in zelfs de jongste en minst ervaren spelers te interesseren en te motiveren. De overzichtelijke layout met grote pictogrammen maakt dit instrument intuïtief in te stellen en te besturen. De RP701 legt zichzelf uit ... De handleiding lezen is niet nodig! Door de bluetooth-connectiviteit kan ze verbinding maken met Rolands gratis 'Piano Every Day'-app voor IOS of Android. Die begeleidt je bij het oefenen en helpt je nog intuïtiever de piano te besturen, zonder zelfs maar op één knop te hoeven duwen. Klanken selecteren, de metronoom aansturen, of zelfs aangepaste begeleidingen laten meelopen met de tientallen ingebouwde studies en etudes ... De F701 biedt een ongeziene functionaliteit aan een ongeziene prijs! Dankzij de bluetooth-functionaliteit kan je bovendien ook muziek streamen naar de luidsprekers van de piano en meespelen met je favoriete nummers.

Hoewel je gemakkelijk het volume van de piano kan verlagen, stoor je je buren en huisgenoten nog minder dankzij de aansluiting voor hoofdtelefoon. Zo kan je in gehele stilte oefenen op elk moment van de dag. De Headphones 3D Ambience-functie zorgt ervoor dat het geluid in de hoofdtelefoon klinkt alsof de pianoklank ruimtelijk in een kamer geprojecteerd wordt. Zo kan je langdurig genieten van een hoogwaardige en realistische driedimensionale pianoklank, met of zonder hoofdtelefoon! 

Voor meer informatie over deze F701 verwelkomen we je graag in één van onze winkels!

Meer informatie

Meer informatie
MerkRoland