Roland F701-CB Digitale Piano

Roland F701-CB Digitale Piano

Artikelnr.: 23652
De opvolger van de razend populaire F-140R - De Roland F701-CB Zwart
€ 1.278,00
- +
Heb je hulp nodig bij dit product? Contacteer ons!
Beschikbaarheid:Op voorraad
SKU

Roland F701-CB Contemporary Black digitale piano

Met de nieuwe Roland F701-CB heeft Roland een stijlvolle, functionele en kwalitatieve digitale piano ontworpen in een hedendaags jasje ... Ideaal voor de meest hippe interieurs! Traditionele buffetpiano's passen niet altijd bij de strakke lijnen en het minimalisme van de hedendaagse binnenhuisarchitectuur. De F701 is echter een strak en compact instrument, dat daar weinig plaats in inneemt, en nauw aansluit op het interieur van uw woonkamer. Deze piano ziet er echter niet enkel fantastisch uit ... Ze klinkt ook zo! De F701 gebruikt namelijk Rolands SuperNATURAL-klankgenerator. Die reageert op de kleinste nuances in aanslag van de toetsen, om je spel zo authentiek, expressief en detaillistisch mogelijk te kunnen weergeven. Het klavier is minutieus van dat van een akoestische buffetpiano afgeleid. De klank van deze Roland F701-CB vult de hele kamer door het dubbele luidsprekersysteem, maar ook met een hoofdtelefoon kan je eindeloos genieten van de rijke pianoklanken van de F701!

Met Headphones 3D Ambience-functie wordt die pianoklank in uw hoofdtelefoon geprojecteerd in een driedimensionale virtuele kamer. Zo klinkt deze piano even realistisch in je woonkamer als in je hoofdtelefoon. Met de Bluetooth-aansluiting kan je gemakkelijk muziek naar de luidsprekers van de piano streamen en meespelen met je favoriete nummers. Je kan ook draadloos MIDI uitsturen via Bluetooth naar muziek-apps, die je helpen beter te leren pianospelen.

Deze piano is verkrijgbaar in Contemporary Black, White en Light Oak. Voor meer informatie over de F701 verwelkomen we je graag in één van onze winkels! 

Meer informatie

Meer informatie
MerkRoland