Orgels

Orgels

Filteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Tonen als

Foto-tabel

Lijst

Producten 1-12 van 13

Pagina

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Orgel kopen online bij Van de Moer Instruments

Orgels zitten bij de Van de Moers in het bloed: zowel vader Ray, de vroegere zaakvoerder, als Bert, de huidige uitbater, genoten een klassieke opleiding in de kunst van het orgel spelen. Al die jaren expertise en ervaring maakt dat Van de Moer Instruments exclusief en gecertificeerd hoofdverdeler is van de orgels van Domus en Johannus. Deze merken hebben een unieke positie veroverd in de wereld van het orgel door hun unieke kwaliteit en afwerking en hun niet aflatende research naar nieuwe technologieën die hun instrumenten naar nog grotere hoogten tillen. Naast klassieke orgels kun je bij Van de Moer Instruments terecht voor jazz orgels, Hauptwerk orgels, ... Wil je een orgel kopen online? We heten je van harte welkom in onze webshop!    

Het orgel: triomfantelijkste der instrumenten

Het orgel is een relatief oud muziekinstrument: het dateert van de derde eeuw voor Christus. Bij de Grieken en de Romeinen speelde het instrument al een belangrijke rol bij plechtigheden. Later dook het ook op in de christelijke kerk, ondanks de argwaan van de vroege kerkvaders tegenover instrumentale muziek. Het orgel bestaat uit deze onderdelen: pijpen, windlade, kanalen, balg, ventielen, toetsen en koppeling van toets naar ventiel.

Er zijn verschillende soorten orgels die gebruikt worden voor verschillende doeleinden: in de kerk, thuis, in het theater of bij concerten.

Orgel online bestellen in enkele klikken

Sinds jaar en dag is Van de Moer Instruments dé specialist in het verdelen, plaatsen, verhuren én herstellen van klassieke orgels. Vroeger heette de winkel 'Orgelmelodie', maar ook vandaag nog is Van de Moer Instruments de referentie op het gebied van orgels. Een orgel kopen online doe je dan ook in alle veiligheid in onze webshop. Twijfel je nog over welk instrument het meest geschikt is voor jouw wensen? Neem dan zeker contact op met ons en we helpen je graag verder. Bovendien kun je bij Van de Moer Instruments GRATIS een orgel voor een periode uitproberen in jouw vertrouwde omgeving. Wij leveren dan gratis het orgel, jij test hoe het instrument uitpakt in jouw kerk of huis. Volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting!